FOTBAL  »  LIGA 2  »  SNAGOV

Situație tensionată la Snagov! Întâlnire decisivă azi între antrenor și conducere, după ce negocierile cu mutarea la Mangalia s-au împotmolit

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 10:34

Dacă mai toate echipele de eșalon secund și-au stabilit clar programul de pregătire în perspectiva returului, liderul eșalonului secund, Sportul Snagov, nu are încă datele clare legate de abordarea noului sezon.

Tocmai de aceea, antrenorul Laszlo Balint se întâlnește astăzi cu unul dintre patronii clubului, Marcel Buncilă, pentru a afla cu exactitate planurile de viitor ale echipei din Snagov.

"Sunt foarte multe probleme de rezolvat într-un timp foarte scurt. Timpul ne presează și noi am bătut pasul pe loc. Noi, pe parte sportivă, cred că ne-am făcut treaba cu vârf și îndesat, dar, din punct de vedere administrativ, organizatoric și financiar, lucrurile nu sunt ok în ceea ce privește performanța.

Vreau să văd exact cum stau lucrurile și ce perspective clare avem”, a precizat Balint la Sport Total FM.

Sportul Snagov a fost foarte aproape de a se muta la Mangalia în această iarnă. Cele două părți au confirmat ideea, însă deocamdată discuțiile sunt în impas.

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează