FOTBAL  »  LIGA 2  »  SNAGOV

Snagovul bate, însă antrenorul recunoaște că la club sunt probleme

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 20:24

Sportul Snagov a trecut clar de Aerostar Bacău, 2-0, cu golurile marcate de Alex Ioniță și Dragoș Huiban.

Ilfovenii au ajuns la cota 40 de puncte și conduc în clasamentul la zi alături de Chindia Târgoviște care are același număr de puncte.

"Am obținut trei puncte mari la Bacău pe un teren dificil. Ne bucurăm că avem constanță în evoluții și rezultate într-o competiție puternică, cu precădere în lupta la vârf.

Lucrurile nu sunt tocmai așa cum ne-am dori, dar avem garanții că vor intra pe un făgaș aproape de normalitate. Dacă din punct de vedere sportiv stăm foarte bine mai avem, clar, de lucru, la aspectul organizatoric”, a punctat antrenorul ilfovenilor, Laszlo Balint, la Sport Total FM.

Sportul Snagov întâlnește săptămâna viitoare, pe teren propriu, două dintre cele mai puternice adversare din acest sezon, FC Argeș și Petrolul Ploiești.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează