FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB / FC SNAGOV

Snagovul riscă să se rupă » Farul îl vrea pe Reghecampf ca să atace promovarea

De la Craiova, Reghecampf a plecat certat la cuţite cu patronul Adrian Mititelu
De la Craiova, Reghecampf a plecat certat la cuţite cu patronul Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2011 11:42

Întors la Snagov după experienţa nefastă de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf a reuşit să repună gruparea de la marginea Bucureştiului pe o direcţie ascendentă. Poziţia din clasament şi felul în care a jucat echipa în ultimele etape i-au făcut pe cei de la Snagov să le treacă prin cap inclusiv că ar putea promova, numai că startul returului ar putea găsi echipa schimbată complet. În primul rînd cu un alt antrenor.

Reghecampf este dorit insistent de patronul Farului, formaţie de la Marian Pană va pleca la CS Mioveni, în Liga 1. Giani Nedelcu, patronul celor de la Constanţa şi Marcel Lică, preşedintele clubului, au avut mai multe discuţii cu Reghecampf, iar refuzul primit pînă acum nu i-a descurajat.

Promisiunea că echipa va investi în această iarnă bani mulţi pentru crearea unei echipe cu care să atace promovarea ar putea fi argumentul decisiv, cîtă vreme la Sangov acest lucru pare puţin probabil. Cu 19 puncte, Farul este pe locul 8, la 7 puncte de cel de-al doilea loc promovabil, Delta Tulcea, care are 26 de puncte. Viitorul Constanţa este prima, cu 29 de puncte.

Snagovul are 20 de puncte şi este pe locul 5.
Pe lîngă plecarea lui Reghecampf, de la Sangov ar mai putea părăsi echipa şi Doru Bratu, de care s-a interesat chiar Dinamo, şi golgeterul Cristian Cristea, 12 goluri în 14 jocuri, pe care reprezentanţii Ceahlăului l-au urmărit la mai multe meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  01 Decembrie 2011, 13:25

da lasat-l pe Pana ca poate promovati cu el!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează