FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 9

Șoc în Liga a 2-a! Umilință trăită de Rapid la Pojorîta » Victorie importantă pentru Farul

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2015 09:58

Azi s-a disputat etapa cu numărul 9 din Liga a 2-a. De departe surpriza etapei s-a înregistrat la Pojorîta, unde Rapid a cedat al doilea meci din acest sezon, după cel de la Constanța.

Toate rezultatele, toți marcatorii și clasamentele sînt mai jos:

Seria 1

Călărași - Clinceni 1-1 (L. Buș 76 / A. Neagu 67)

VEZI AICI

Gloria Buzău - ACS Berceni 0-2 (F. Dobre 39, 49)

VEZI AICI

Oțelul - Balotești 0-0

VEZI AICI

Pojorîta - Rapid 2-1 (Cristescu 56, M. Conan 63 / I. Popa 78)

VEZI AICI

Rapid Suceava - Ceahlăul 3-0 (Enciu 3, Golofca 24, D. Bălan 27)

VEZI AICI

SC Bacău - Farul 2-3 (Vraciu 4, A. Pavel 86 / Corcoveanu 2, Chițu 14, 88)

VEZI AICI

seria 1

Seria 2

Chindia Tîrgoviște - FC Bihor 3-0*
*rezultat decis la "masa verde". Oaspeții n-au fost programați din cauza faptului că n-au achitat baremurile pentru arbitrii 

Gaz Metan - Baia Mare 0-1 (V. Pop 67)

VEZI AICI

Mioveni - Rîmnicu Vîlcea 0-1 (M. Staicu 88)

VEZI AICI

Pîncota - Satu Mare 0-1 (Bura 52)

VEZI AICI

Tărlungeni - Caransebeș 1-1 (V. Petra 11 / Săulescu 65)

VEZI AICI

U Cluj - FC Brașov 0-0

VEZI AICI

UTA - Metalul Reșita 5-1 (Botiș 22, S. Szekely 40, 49, Hilstei 44, S. Strătilă 88 / Skaparas)

VEZI AICI

seria 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  17 Octombrie 2015, 15:55

Sunt curios cand cei uzi in pantaloni la show-urile "celei mai frumoase galerii din tara" care arunca cu urina in adversari si au lasat-o fara par pe o suportera nevinovata de la tribuna a2a vor studia atent ce arbitraje are aceasta echipa care e "singura impotriva tuturor" in liga 1, dar in liga 2 e echipa care primeste "penaltiuri impotriva tuturor" , isi da pumni in gura tudor daca vede in ce hal e ajutata rapidul de arbitri in liga 1 nici macar el la fecesebe nu dezvolta asemenea competenta! Sa nu mai zic de blaturile facute de echipa imaculata acum 2 ani cand cedau acasa cu echipele de play-out ca sa prinda cote bomba la pariuri, au facut de cel putin 3 ori asa, nu m-ar mira ca si azi sa fi pierdut intentionat la pojorata, peste 4-5 etape cand se distanteaza iar pierd cu echipe de jos, blatistii astia imputiti!

 •  17 Octombrie 2015, 15:44
Postat de oricare pe 17 Octombrie 2015, 14:11

Stai linistit, si voi v-ati dus pe rezultate pur sportive in B si v-a salvat Ana Pauker, care v-a si infiintat, desfiintand cea mai frumoasa echipa de atunci Carmen Bucuresti. Sau p-astea nu le stii?

Încă-i bine dacă îi freacă grija! :))

 •  17 Octombrie 2015, 14:49
Postat de oricare pe 17 Octombrie 2015, 14:11

Stai linistit, si voi v-ati dus pe rezultate pur sportive in B si v-a salvat Ana Pauker, care v-a si infiintat, desfiintand cea mai frumoasa echipa de atunci Carmen Bucuresti. Sau p-astea nu le stii?

Mai terminati cu iubita Carmen, a fost echipa unui imbogatit de pe urma razboiului (contract cu statul, livra bocanci armatei), nu numai ca nu a castigat divizia B, dar nici nu a jucat acolo - inainte de razboi in 1941 juca in campionatul capitalei, dupa razboi a intrat direct in divizia A in urma unor spagi grase la federatie, stiati ca ultima campioana de dinaintea razboiului, Unirea Tricolor, nu a avut loc in prima editie dupa 1945 de smecherii care au cotizat masiv, aici intra si baronul de la ITA Arad, echipa infiintata in 1945 si bagata direct in prima liga, suntem singura tara din Europa care nu a tinut cont de situatia ultimului clasament anterazboi, cine a cotizat a intrat, Unirea Tricolor si Ripensia nu au avut loc, a jucat in schimb "mult iubita" Carmen...Si apropo, nu-i niciun soc, in etapa trecuta Rapid a dat primul gol Brailei dintr-un ofside de vreo 4 m, dar nu conteaza ca si asta-i o echipa mult iubita, in 1940 legionarii au dat afara din prima liga echipele muncitoresti(RGMT Timisoara, AMEFA Arad, Phoenix Baia Mare) cu toate ca niciuna nu era pe loc de retrogradare. Nu s-a atins nimeni de mult iubita echipa muncitoreasca feroviara. Ghici ciuperca, oare de ce ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close