FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROTEST

Soluție extremă! Vor să se mute în campionatul Ungariei, nervoși pe deciziile autorităților din România: „Nu avem altă variantă”

În noiembrie 2018, Csikszereda o elimina pe Dinamo din Cupa României
În noiembrie 2018, Csikszereda o elimina pe Dinamo din Cupa României

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 20:42 / Actualizat vineri, 21 august 2020 21:12

Zoltan Szondi, președintele lui Csikszereda, ia în calcul înscrierea grupelor de juniori în competițiile din Ungaria. 

Gazeta Sporturilor a scris în mai multe rânduri despre investițiile majore pe care guvernul maghiar le face la divizionara secundă Csikszereda. Apropierea dintre cele două entități ar putea duce la o situație extremă. Nemulțumit că juniorii nu au cum să joace, toate competițiile fiind oprite pe fondul pandemiei de coronavirus,  Zoltan Szondi vrea să mute echipele în Ungaria. 

Csikszereda se mută în Ungaria

„Cine va susține acest guvern incompetent și le va explica și copiilor de ce nu au mai jucat un meci din noiembrie? Directorul tehnic al FRF nu a putut da un răspuns, dacă va exista un campionat de juniori în România anul asta sau nu. 

Sarcina mea de lider responsabil este să-i sun pe partenerii noștri maghiari și să întreb dacă FC Csikszereda poate participa în campionatele maghiare de juniori, în mod evident în conformitate cu regulile de acolo, reglementările maghiare de sănătate. Nu avem alta soluție. Fie închidem academia, fie le oferim copiilor o șansă să joace", a spus Szondiy, conform szekelyhon.ro.

17este locul pe care îl ocupa Csikszereda în momentul întreruperii sezonului trecut de Liga 2

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Rapid a adus un jucător de la CFR Cluj, protagonistul unui episod istoric în sezonul precedent

Dan Alexa a semnat cu noua echipă și va lupta pentru promovare împotriva Rapidului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
825194894291168
Ion Filip  •  06 Septembrie 2020, 01:55

Doriți bani pentru VAR ? De cerut, puteți să cereți ! Nema șanse să se acorde. Și-apoi, problema se pune pentru toate stadioanele. De unde atâția ...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 August 2020, 10:43

Mesaj catre FRF ......Vrem VAR !!!!!! Juniorii pot juca in deschiderea jocurilor mari din Liga 1,2,3 !!! Se pot cere bani de la guvern !

sibelius
sibelius  •  22 August 2020, 09:23
Postat de Tihamér Takó pe 22 August 2020, 09:15

Da ! Este o solutie logica.Daca nu sint lasati sa joace,FRF nu stie inca cand va incepe campionatul juniorilor-cei care in acest an nu au jucat nimic-tebuie sa continue acolo,unde sint angrenati in competitii.Asta este sportul.De fapt nu este o premiere:si hocheistii participa in campionatul Ungariei.Sportul nu are frontiere statale.Si inca ceva: echipele din Tinutul Secuiesc,sint invitati foarte des sa plece din tara.Revedeti sanctiunile primite de Dinamo,pentru atacurile rasiste si sovine la adresa echipei SEPSI OSK,si multe altele.Deci din pacate este o probleme nationala si nu de echipa.In loc sa fie ajutat sportul atat din partea guvernului (actualmente incompetent si zero) este tolerat rasismul,bani tot mai putini alocati pentru sport si sanatate.

Banii alocati de stat "pentru sport" ar trebui sa fie zero. Creaza facilitati pentru firme, mergi pe infrastructura dar pomana bugetara trebuie sa dispara.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează