FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Speranțe pentru fanii giuleșteni! Un om de afaceri vrea să cumpere echipa: "Vrea să o ia de la capăt și să cumpere palmaresurile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 16:34

Marian Rada, fost antrenor la Rapid, a vorbit despre situația clubului și a spus că un om de afaceri vrea să investeacă la formația alb-vișine, dar foștii acționari vor prea mulți bani.

"Există un om care vrea să investească la Rapid. Totuși, fost conducere cere prea mulți bani. Acum doi ani, Rapid avea 700.000 de euro datorii cu planul de reorganizare în insolvență, iar acum s-a ajuns la 4,5 milioane de euro.

Cei care au dus datoriile la 4,5 milioane au împrumutat clubul, iar acum vor banii înapoi. Ar trebui să renunțe la acei bani pentru că ei au adus clubul în această situație. Cel care vine scoate clubul din faliment sau din insolvență și investește pe mai departe nu trebuie să plătească prostiile celor care le-au făcut și care dispar.

Acea persoană nu dorește să iasă în față. Vrea să fie situația concretă și atunci va investi. Prea mult se dorește falimentul clubului. Vor să-l falimenteze, să scape de datorii și să o ia de la capăt. Acel om vrea să se preia palmaresele pentru că la Rapid, palmaresul e împărțit în două perioade. O parte se va prelua, cealaltă se va cumpăra și așa se va face un nou Rapid", a spus Rada la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  20 Octombrie 2016, 16:06

Trebuie sa fi *** sa doresti sa falimentezi un club si apoi sa o iei de la zero.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryuss87.
maryuss87.  •  10 Octombrie 2016, 02:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  08 Octombrie 2016, 10:04

Unii vor sa mai fie si ei bagati in seama.asa e si Rada.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează