FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL SNAGOV - FC ARGEȘ 0-3

SPORTUL SNAGOV - FC ARGEȘ 0-3 // Andrei Blejdea, după hat-trick-ul reușit în 27 de minute: „Doar la juniori mai reuşisem o astfel de performanţă!”

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 17:48

Partida dintre Sportul Snagov şi ACS Campionii FC Argeş a fost decisă de mijlocaşul Andrei Blejdea (23 de ani). 

Venit în vară de la o altă divizionară secundă, Pandurii Târgu Jiu, Blejdea a marcat în 27 de minute cele trei goluri care au dus toate punctele la Piteşti.  

Nu mi-a fost deloc uşor să ajung la acest nivel, au fost mulţi care mi-au pus piedici de-a lungul carierei. Am revăzut, cu prilejul meciului de la Snagov, un om special pentru mine, Ionel Augustin, pe care nu îl mai întâlnisem de vreo 5 ani. Mi-a urat baftă la pauza disputei şi m-a ajutat acest lucru. Cred că putem face o figură frumoasă în noul sezon cu FC Argeş”, a precizat Andrei Blejdea.  
Doar la juniori mai reuşisem o astfel de performanţă, trei goluri într-un singur meci. Important este să câştige echipa, mai puţin cine marchează”, a completat mijlocaşul argeşenilor.

VEZI ȘI:

Dedicaţie pentru fostul preşedinte » Adrian Ungureanu s-a întors cu gol pe gazon

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close