FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION NOU

Stadion modern de 7 milioane de euro pentru o echipă de tradiție » Când va fi inaugurat

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 09:25

Lucrările la stadionul celor de la UTA Arad (L2) au intrat în linie dreaptă, iar în toamna anului viitor ar trebui să fie inaugurat.

"Pe 21 noiembrie vom încheia o parte importantă din această lucrare de anvergură. Este vorba despre structura de beton, structura metalică a acoperișului, învelitoarea de tablă a acoperisului și compartimentele pentru grupurile sanitare situate la peluze și tribuna II.

Lucrările efective care ne revin nouă, în baza contractului avut cu Primăria Arad, se vor finaliza în primăvara anului viitor", a declarat Gheorghe Maxinan, patronul firmei care s-a ocupat de construirea stadionului pentru aradon.ro.

După lucrările despre care vorbește Maxinan va urma amenajarea gazonului, iar stadionul va fi dat în folosință, cel mai probabil, în toamna anului 2019.

Conform documentației proiectului, tribunele vor fi acoperite integral și vor exista 15 puncte de acces în stadion. În zona stadionului va fi amenajată o parcare cu 300 de locuri pentru mașini și 20 pentru autocare.

12.584 de locuri ar urma să aibă stadionul din Arad

7.000.000 €va costa noul stadion din Arad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  29 Septembrie 2018, 15:57

12.500 e foarte puțin pentru campioana provinciei și un oraș de genul Aradului.Un stadion se face pentru o lungă perioadă de timp,18-20.000 era ideal.Un stadion nou atrage sponsori la echipă,deci e foarte probabil ca bătrâna doamnă să fie în viitor o prezență constantă în liga1 a României.Se putea face pe un alt teren stadionul,dar poate a contat nostalgia după micul Highbury construit de baronul von Neumann și succesele obținute acolo.Acum dacă va fi așa cum este,să fie într-un ceas bun,și să o vedem pe U.T.A cât mai curând în liga1.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Septembrie 2018, 14:10

Când un român te asigură că va fi gata ceva într-un an, poți liniștit să mai adaugi încă doi.

106683413108068
Francisc Dascal  •  29 Septembrie 2018, 11:34

Atentie la amenajarea gazonului sa nu fie "OREZARIE "precum gazonul tuturor stadioanelor construite in ultimii ani.Cautati firma engleza daca vreti calitate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează