FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Stadionul Rapidului își schimbă numele?! Arena se poate numi „Rapid-Necula Răducan” » Fostul portar, noul consilier al lui Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 14:47

Gică Popescu a rămas consilierul prim-ministrului pentru EURO 2020, chiar dacă Ludovic Orban a devenit șeful Guvernului, și a decis să-l coopteze în echipă și pe Rică Răducanu. 

Fostul mare portar îl va ajuta pe Gică Popescu în dezvoltarea stadioanelor Giulești și Arcul de Triumf. 

„Da, tăticu'! Am vorbit cu Gică Popescu şi o să mă ocup de treaba asta. El nu este mereu în Bucureşti şi e nevoie de cineva aici. Trebuie să terminăm stadioanele aşa cum trebuie”, a declarat Rică Răducan pentru TV Digi Sport. 
 

Noul stadion din Giulești îi va purta numele? 

Sursa citată susține că noul stadion al Rapidului va purta numele portarului de 73 de ani, urmând a se numi „Rapid - Necula Răducan”, așa cum îl cheamă în acte pe Rică Răducanu, fiind necesare doar ultimele avize.

„Da, normal ca îmi doresc ca stadionul să poarte numele meu. Cine nu şi-ar dori aşa ceva?”, a declarat fostul portar.  

  • Născut pe 10 mai 1946, Rică Răducan a fost timp de 10 ani portar la Rapid, între 1965 și 1975. A fost în lotul echipei care a câștigat primul titlu din istoria giuleștenilor. A mai jucat la Sportul, Steaua, FCM Reșița, FC Baia Mare și Spartac. 
  • Are 61 de meciuri pentru naționala României, fiind prezent la Cupa Mondială din 1970. 

STADION GIULEȘTI, PROIECTUL INIȚIAL: 

 

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Vezi și:

VIDEO Ovidiu Burcă, despre conflictul dintre Pancu și Manea: „Dacă cineva se aștepta ca proiectul să meargă brici, s-a înșelat!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (6)
397732904465528
Octavian Go  •  14 Noiembrie 2019, 17:00

Mai potrivit este ca stadionul sa se numeasca Giulesti ca si inainte. Rica Raducanu asa cum e cunoscut in lumea fotbalului (si nu Necula Raducan) ar putea fi numita o tribuna sau o peluza, dupa modelul celor de la Dinamo care au peluza Catalin Haldan.

pierrecardin
pierrecardin  •  14 Noiembrie 2019, 16:10

ce tampenie sa iti alegi sa dai numele unui stadion; daca aleg altii pentru tine, ok; rica, tot respectul pentru el, este cel mai important jucator all time din istoria rapidului?

piet
piet  •  14 Noiembrie 2019, 16:09

propun ca stadionul sa se numeasca "LUDOVIC JOHANIS MANDOLINA"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează