FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Legendelei Stelei critică decizia CSA: „Nu văd rostul! Numărul 7 trebuie să fie pe teren”

Miodrag Belodedici (57 de ani) și Helmuth Duckadam (62 de ani) nu sunt de acord cu retragerea numărului 7, cel pe care Marius Lăcătuș (57 de ani) l-a purtat la Steaua.
Miodrag Belodedici (57 de ani) și Helmuth Duckadam (62 de ani) nu sunt de acord cu retragerea numărului 7, cel pe care Marius Lăcătuș (57 de ani) l-a purtat la Steaua.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 17:45 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 18:45

Miodrag Belodedici (57 de ani) și Helmuth Duckadam (62 de ani) nu sunt de acord cu retragerea numărului 7, cel pe care Marius Lăcătuș (57 de ani) l-a purtat la Steaua. 

Conducerea Stelei a decis să retragă numărul 7, în cadrul evenimentului de astăzi, meciul de inaugurare al noii arenei din Ghencea. Belodedici și Duckadam se alătură lui Boloni, altă legendă care nu înțelege demersul „militarilor”. 

Belodedici: „Numărul 7 trebuie văzut mereu pe teren”

„M-am gândit, de ce să i se retragă numărul 7? Eu, dacă eram tânăr și veneam la Steaua și luam numărul 7, simțeam o responsabilitate mare. Mi-ar fi plăcut să port numărul ăsta. Când am primit numărul 6 de la Costică Ștefănescu a fost ceva incredibil.

Nu văd rostul, dar dacă așa au hotărât... Numărul 7 trebuie să fie văzut mereu pe teren, iar galeria să își aducă aminte de Lăcătuș în acele momente”, a spus Belodedici, la „Digi Sport Special”. 

Duckadam: „Mai bine se vedea numele lui Lăcătuș în tribună”

„Nu știu dacă retragerea numărului 7 este cea mai bună idee. Sunt de părere că mai bine s-ar vedea la o tribună numele lui Marius Lăcătuș, dar dacă asta a fost dorința suporterilor și a clubului, foarte bine. Marius merită acest lucru”, a spus și Helmuth Duckadam. 

Marius Lăcătuș: „Am aflat de la televizor”

Marius Lăcătuș a fost la rândul său surprins de hotărârea celor de la Steaua. „Fiara” susține că nu a discutat niciodată cu cineva din conducere despre acest lucru. 

„A fost și pentru mine o surpriză totală să aflu că se va retrage tricoul meu, cu numărul 7. Nu știam. Am aflat de la televizor. Sincer, parcă mi-a venit să zâmbesc, dar și să plâng. Au fost sentimente amestecate. Nu aș fi reușit eu singur toate acele performanțe, fără colegii mei. E un sentiment de mândrie, dar și de ușoară tristețe, să vezi că ți se retrage tricoul. Parcă e un alt sfârșit. 

Știu că acum purta acest tricoul cu numărul 7 Florin Răsdan. Sper să nu se supere pe mine. Nu am avut nicio implicare, nu am bătut vreodată vreun apropo ca să se facă asta. E clar că a fost un cumul de factori, conducerea clubului, suporterii. Nu a decis o persoană asta”, a declarat Lăcătuș pentru GSP.ro

VIDEO Legendele Stelei, prezente la inaugurarea noului stadion din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

FOTO CSA Steaua, echipament special la inaugurarea noului stadion! Imagini spectaculoase din interiorul arenei

CSA Steaua - OFK Belgrad » Eveniment special în Ghencea: noua „bijuterie” de 100 de milioane de euro va fi inaugurată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  07 Iulie 2021, 20:24

Mereu apar "oameni " cu idei , dar ideile nu trebuie sa fie idioate! Pacat, nu stim decat sa distrugem, nu construim din ignoranta si parsivitate!

dora
dora  •  07 Iulie 2021, 20:05

Mi se pare o mare prostie retragerea tricoului. Banuiesc ca si marile echipe ale lumii au retras tricourile emblematice purtate de eroii altor vremuri !

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  07 Iulie 2021, 20:04

Din pacate romanii au facut lucruri mari doar cand i-a pus Ceausescu la munca. A plecat Ceausescu si umbla iar dupa placinte pe gratis.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close