FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Steaua o așteaptă pe rivala Dinamo în play-off: „N-au cum să dea cu piciorul unei astfel de șanse”

Steaua merge pe mâna rivalilor de la Dinamo în lupta pentru play-off: „N-au cum să dea cu piciorul unei astfel de șanse”
Steaua merge pe mâna rivalilor de la Dinamo în lupta pentru play-off: „N-au cum să dea cu piciorul unei astfel de șanse”

Articol de , - Publicat duminica, 05 martie 2023 16:37 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 16:46

CSA Steaua a revenit pe prima poziție în Liga 2 după succesul cu Minaur Baia Mare (3-0) și îi așteaptă pe rivalii de la Dinamo la încă două dueluri în play-off. 

La finalul partidei, antrenorul Daniel Oprița (41 de ani) și mijlocașul Adrian Popa (34 de ani) și-au dat cu părerea despre șansele lui Dinamo la accederea în play-off.

Calcule pentru play-off: Dinamo e la mâna ei! Cum pot „câinii” să termine sezonul regulat în primele 6
DINAMO
Calcule pentru play-off: Dinamo e la mâna ei! Cum pot „câinii” să termine sezonul regulat în primele 6

VIDEO. Daniel Oprița: „Nu vor da cu piciorul acestei șanse”

„Eu, sincer, văd Iașiul la promovare, dacă ar fi să ne excludem pe noi. Plus că au făcut multe transferuri bune și au un antrenor pe măsură (n.r. Leo Grozavu). Tot la acest capitol i-aș adăuga pe cei de la Oțelul și de la Dinamo. Eu sunt foarte sigur că Dinamo va ajunge în play-off, pentru că e la mâna ei. Nu cred că va da cu piciorul acestei șanse”, a spus Daniel Oprița.

Și eu cred că Dinamo va  intra în play-off. Vor mai fi două meciuri cu o atmosferă frumoasă pentru un derby, cum a fost și partida trecută, de pe Arena Națională. Dacă vin în play-off, o să facem tot posibilul să-i batem”, a precizat Adi Popa.

Citește și alte știri:

Gigantul din Superliga la care Tamaș regretă că nu a jucat: „Poate altfel arăta cariera mea”

GSP a aflat care va fi gestul extrem al lui Mititelu, dacă nu se rejoacă meciul cu Sepsi: „Va rămâne 500 de ani în istoria fotbalului românesc”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  05 Martie 2023, 22:40

Pregatiti sacul

lapusneanul
lapusneanul  •  05 Martie 2023, 17:18

Întrebare...ce cauta steaua în playoff dacă nu are drept de promovare ? dacă o echipa se clasează pe un loc de cupa europeana și are interzis în Europa, ce face ? sta acasă și e înlocuită cu următoarea echipa din clasament cu drept de joc în Europa...asa ar fi normal sa se întâmple și în acest caz...dar ce e normal în liga lui burleanu și Iorgulescu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează