FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 3

Steaua II a remizat cu CSU Craiova II » Roș-albaștrii au avut 4 jucători de la prima echipă

Foto: Facebook CSU Craiova
Foto: Facebook CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 20:21

CSU Craiova II și Steaua II au remizat în etapa a doua din Liga a 3-a, scor 3-3. Meciul s-a disputat pe stadionul ”Extensiv”. Roș-albaștrii au avut 4 jucători de la prima echipă: Vâlceanu, Enceanu, Mihalcea și Chitoşcă.

Oltenii au deschis scorul în minutul 18 prin Surugiu, iar trei minute mai târziu, Chitoșcă a egalat după ce a transformat o lovitură liberă de la 18 metri. Roș-albaștrii au mai avut o bară înainte de pauză prin Enceanu.

Surugiu însă a fost cel care a marcat în prelungirile primei reprize și oltenii au intrat în avantaj la cabine. În minutul 66, Mihalcea a șutat de aproximativ 20 de metri și a egalat din nou. Steaua II a fost pentru prima dată în avantaj în minutul 72, când Raiciu a marcat cu o lovitură de cap. Hodea a stabilit scorul final cinci minute mai târziu.

În prima etapă Steaua II a stat, iar CSU Craiova II a fost învinsă de ACS Șirineasa, scor 1-2.

Echipele de start:

CSU Craiova II: C. Popescu – Vlădoiu (’89, Marcu), Cioinac, Hreniuc, Ionescu – Buzan, Screciu (’69, Hodea), Al. Dinu (’86, Enache) – Surugiu, Al. Popescu, Burlacu (’67, V. Constantin)
Antrenor: Cornel Papură

Steaua II: Poiană – Vlad, I. Dinu, Chiochină, Nicola (’88, Ion) – Raiciu – Vâlceanu, Enceanu, Mihalcea, Chitoşcă (’70, R. Gavrilă) – Botă (’58, Obreja)
Antrenor: Ion Toma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
antalmihai
antalmihai  •  10 Septembrie 2016, 13:44
Postat de liviu79pit pe 10 Septembrie 2016, 10:05

Se distreaza Scm Argesul Pitesti si cu fcsb si cu craiova cu strigaturi. Deja au pornit ca din pusca. 4-0 cu filiasi. Va rog sa scrieti despre echipele valoroase, nu despre toate clonele!

nu stim despre ce vorbesti,cine? e argesul?poate un riu...cit despre clone mai informeaza te,apoi deschide gura! pardon! bun-simtul te impiedica, fiindca ar trebui sa vorbesti de ai tai!

liviu79pit
liviu79pit  •  10 Septembrie 2016, 10:05

Se distreaza Scm Argesul Pitesti si cu fcsb si cu craiova cu strigaturi. Deja au pornit ca din pusca. 4-0 cu filiasi. Va rog sa scrieti despre echipele valoroase, nu despre toate clonele!

883135188391540
Popa Corneliu  •  09 Septembrie 2016, 22:07
Postat de vasglo pe 09 Septembrie 2016, 21:10

Ai naibi Talpan si Boroi, si-au si facut echipa in Liga a 3-a!..Or fi fost la meci si Peluzarii?!....-:)

Fara "peluzari" vezi ce bine este pi Steaua? Aplaudacii "platiti de Bori si Talpan", "au luat plasa!" Bacalifiotul nu le mai da bani! Nu sunt de acord cu pozitia mass-media care atribue drept farsa "coregrafia" inventata de minti de militieni, este o "MARE ESCROCHERIE" Ca sa iti insusesti munca altuia si sa faci propaganda pentru ati insusi, nemeritat, merite... nemeritate nu poate sa fie decat o ESCROCHERIE!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează