FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman, ameninţaţi cu daune de 10 milioane de euro dacă nu se întorc la Craiova

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit de la Craiova imediat după demiterea lui Victor Piţurcă
Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit de la Craiova imediat după demiterea lui Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 14:13

Adrian Mititelu speră să-şi rezolve problemele financiare pe seama celor doi jucători fugiţi de la echipă în iarna acestui an.

Finanţatorul Universităţii Craiova ameninţă că cei Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman vor trebui să pătească nu mai puţin de 10 milioane de euro dacă nu se prezintă la reunirea lotului din Bănie. Banii i-ar putea prinde bine patronului juveţilor, care trebuie să-i plătească daune de 7 milioane de euro lui Victor Piţurcă, pentru că l-a demis înainte de finalul contractului.

"Găman şi Bărboianu trebuie să se prezinte la Universitatea Craiova şi ei ştiu asta. Dacă nu vor veni în termen de 30 de zile, li se va rezilia unilateral contractul şi vor trebui să plătească 10 milioane de euro daune. Vor fi obligaţi să facă asta cu toate pilele pe care le au ei", a spus Adrian Mititelu la televiziunea sportro.

Patronul juveţilor susţine că cei doi nu au nici o şansă de a se întoarce la Dinamo, pentru că nu vrea să negocieze cu echipa care s-a aliat u Victor Piţurcă pentru a-i lua pe cei doi fotbalişti.

"Cu cei de la Dinamo nu mai am ce să discut. S-au aliat cu Piţurcă ca să-i ia pe cei doi, acum nu mai am nevoie de nimic de la ei. Am discutat o dată cu domnul Badea, însă l-am refuzat din start. I-am spus că cei doi nu vor mai juca la Dinamo", a mai spus Adrian Mititelu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
manuta
manuta  •  09 Iulie 2011, 13:00

Mititelu se imbata cu apa rece.....el nare bani nici sa treaca strada si se mai bate cu pumnul in piept ca e smecher.....mai bine lasa-ne. Inca nu va-ti desfiintat!!!!!!!!!

teleghidat
teleghidat  •  08 Iulie 2011, 18:21

care craiova?astia se desfiinteaza(nu ca mi'ar parea bine)

asu_25
asu_25  •  08 Iulie 2011, 18:03

de ce sa numai joace barbo la dinamo???:(( poi cine mai inscrie goluri pt STEAUA????;)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează