FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Steliano Filip acuză o clauză din contractul cu Dinamo: „Au vrut «să mă facă puțin». Eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza pe care nu o are nimeni?”

Steliano Filip // FOTO: Imago
Steliano Filip // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2022 11:08 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 12:48

Este război total între Steliano Filip și conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Fotbalistul de 28 de ani vrea să se elibereze cât mai repede de Dinamo, fiind dispus să renunțe la suma de 23.000 de euro, pe care ar trebui să o mai primească de la roș-albi.

 Fundașul stânga a înaintat memoriu la FRF pentru a se elibera de club, nu neapărat să primească acei bani restanți, afirmă el. 

Cum vrea Dinamo să scape de datorii » „Câinii” vor să șteargă 4 milioane de euro
DINAMO
Cum vrea Dinamo să scape de datorii » „Câinii” vor să șteargă 4 milioane de euro

Clauza buclucașă din contractul dintre Dinamo și Steliano Filip 

Jucătorul cu 7 selecții la prima reprezentativă, cu meciuri la Euro 2016, a acuzat o clauză contractuală, care-l obligă să aducă echipamentul sportiv de la club până la data de 1 iulie 2022, altfel riscă o amendă de 5.000 de euro! 

„Este o chestie a cuiva de prin conducere, probabil, faptul că «Steliano Filip a cotit-o după», legat de înțelegerea mea cu Dinamo. Nu știu cine a scos asta! În afară de faptul că absolut toți jucătorii au primit sau primesc un salariu restant, minim, eu am renunțat la tot. Dar mi se pun și tot felul de clauze", a răbufnit fundașul stânga pentru GSP.ro. 

„Ivanovski și Matei erau șocați de cât de penibili au fost cei din conducerea lui Dinamo" 

Vizavi de „compensația" din angajament, cum apare ea în acte, Steliano a comentat: 

„Absolut nimănui nu i s-a cerut echipamentul, Ivanovski, Matei, Torje, indiferent cine a plecat. Ba, mai mult, toți care au plecat nici nu au fost întrebați de echipament, darămite să-l predea. 

Sincer, mai am două tricouri de prezentare, restul, tot ceea ce am avut, am dat unui prieten care e mare dinamovist. Sărăcul, lui nu i-am spus, dar a aflat și voia să-mi trimită echipamentul înapoi. Care valorează maximum 2.300 de euro

Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? 

Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni", a spus Steliano Filip.

Din informațiile GSP, Mirko Ivanovski a fost amendat cu 100 de euro pentru că nu a adus echipamentul complet, dar clubul i-a acordat un salariu restant, de 5.500 de euro.

De ceea ce se întâmplă la Dinamo, vizavi de situațiile cu magazionerul, cu doctorul, și de condițiile de la echipă nu vreau să vorbesc acum 
- Steliano Filip, fundaș Dinamo 

Îmi pare rău, dar n-am altă soluție să scap de asta decât acel memoriu, nu că vreau eu să fac rău lui Dinamo. Suporterii adevărați și în special liderii galeriei știu cine și cum sunt. Lumea mă face mercenar, toți spun «Vezi, Doamne, ai luat bani la semnătur㲻. 

Păi, am renunțat la trei salarii din Grecia ca să revin la Dinamo! Și aveam alte trei oferte financiare mai bune decât aici. Mi se spune permanent că vreau răul lui Dinamo. Păi, cum vreau răul? Că vreau să renunț iar la toți banii! 
- Steliano Filip, fundaș Dinamo 

25 de meciuriși 4 assist-uri a adunat Stelu Filip pentru „câini" în ultima ediție

199 de partidea strâns fundașul pentru Dinamo, în carieră, 7 goluri și 15 assist-uri

VIDEO Ovidiu Burcă despre situația de la Dinamo: „Toată lumea vorbește de faliment, eu cred că e loc de redresare”

Citește și: 

Are 9.000€ pe lună la Dinamo și negociază plecarea: „Zăvăleanu vrea să reziliez gratis, eu cer 1-2 salarii”

Surpriză! Alt nume cu greutate din istoria „câinilor” a sărbătorit promovarea lui CS Dinamo: „Nu mă ascund, sunt transparent. FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
boierasul
boierasul  •  27 Iunie 2022, 20:36
Postat de doctorsean pe 27 Iunie 2022, 12:27

meritati toti ce vi se intampla. cum sa acceptati sa jucati la clubul asta infect.

Nu crede tot ce spune acest "cal troian" adus cu un scop în curtea lui Dinamo)) Bine ca nu are clauza sa justifice banii veniți în contul lui în lunile aprilie - mai))) varianta "Bitcoin" cade pentru ca în acea perioada a fost neagra pentru toți cei care au tranzacționat))) Sunt instituții ale statului care pot face lumina, dacă "victima" Filip întinde prea mult coarda))

tictictic
tictictic  •  27 Iunie 2022, 16:43

Conditiile insolventei sunt incalcate, atat juridic cat si sportiv. Consecinta pe plan juridic: FALIMENTUL. Consecinta pe plan sportiv: DEPUNCTAREA saptamanala conform regulamentului sau, mai corect, neinscrierea clubului in campionatul urmator al diviziei B si aruncarea acestuia in divizia E, acolo unde-i e locul si putinta.

doctorsean
doctorsean  •  27 Iunie 2022, 12:27

meritati toti ce vi se intampla. cum sa acceptati sa jucati la clubul asta infect.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează