FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

Ştiinţa, încă o victorie la tribunal » Decizia prin care Piţurcă trebuia despăgubit cu 7 mil. € a fost anulată

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 14:05

UPDATE Adrian Mititelu a comentat la "Radio GSP Live" decizia de azi a Curţii de Apel:

"Aceasta are o semnificaţie foarte mare. Practic prin această decizie, normală şi firească, se înclină balanţa. Ei mai au o cale de atac, dar nu cred că există şansa să întoarcă decizia. Practic clubul n-a avut de dat lui Piţurcă nici un ban, dar a suportat multe abuzuri.
Ne deschide drumul către victorie".

-------------

Oltenii demontează bucată cu bucată capetele de acuzare în urma cărora au fost radiaţi din fotbalul românesc.

Curtea de Apel a dat azi cîştig de cauză alb-albaştrilor într-un nouă speţă: decizia FRF prin care Piţurcă trebuia despăgubit de olteni cu 7 milioane de euro a fost anulată.

"În urma acestei decizii, care este una definitivă, executorie, dar cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aşa-zisa datorie a Universităţii Craiova către Piţurcă Victor devine istorie.

Practic, prin această sentinţă, s-a stabilit că nu a existat vreodată vreo decizie de obligare la plată a FC Universitatea Craiova pentru Piţurcă. Astfel, ne aflăm în situaţia în care neexistînd vreo obligaţie reală, FRF a comis numeroase abuzuri începând cu februarie 2011, cînd, în mod abuziv, a decis prin acte samavolnice obligaţii la plată frauduloase", se precizează într-un comunicat al şefilor Craiovei postat pe site-ul editie.ro.

Alte victorii ale Ştiinţei în instanţele civile împotriva federalilor:

- în iulie 2012: anularea şi suspendarea executorie a deciziei CEx prin care echipa era dezafiliată provizoriu din fotbal;

- anularea deciziei Adunării Generale de ratificare a excluderii;

- a demonstrat că formaţiile nu sînt obligate să se adreseze TAS în ceea ce priveşte litigiile născute din contractele de muncă dintre jucători şi antrenori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
lolica123
lolica123  •  11 Decembrie 2012, 09:17

Cred ca acum ar trebui sa fie clar pt toata lumea ca stiinta a fost "desfiintata" abuziv, la comanda! Personal, sper sa revina cat mai repede in fotbalul romanesc... Ar fi frumos totusi, ca acesti suporteri sa-si gaseasca un finantator cat de mic, sa ia o echipa din liga a 5-a, la fel ca TImisoara, si sa inceapa de la zero, decat sa astepte cai verzi pe pereti! Oricum stiinta este un brand mare in Ro, si se va gasi intotdeauna un "Binevoitor" care sa profite de pe urma ei :|

dan.motru
dan.motru  •  07 Decembrie 2012, 12:45

Vrem Universitatea Craiova inapoi in Liga 1! Am strans 4.291 semnaturi. Ajuta-ne sa ajungem la 5.000! 5.000 necesare 4.291 Semnaturi Creata de Ion Popescu Romania ://www.frf.ro Destinatarul petitiei este Federatia Romana de Fotbal, Liga Profesionista de Fotbal Descrierea petitiei Universitatea Craiova este unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din România fiind și prima echipă românească de fotbal ajunsă în semifinalele Cupei UEFA. A fost prima echipă din România care s-a calificat într-o semifinală de Cupele Europene la fotbal, în sezonul 1982-1983 și prima echipă din România calificată în sferurile de finală ale Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1

stiintza4ever
stiintza4ever  •  06 Decembrie 2012, 23:38

Uitati-va ce se intampla in Brazilia: Romario a strans 180 de semnaturi in Congres pt a se crea o comisie de investigatie in Federatia Braziliana. La noi cand se va ridica un fotbalist care sa sensibilizeze Parlamentul pt asa ceva? Cine se pune cu Mircea Sandu? Gica Popescu ar fi putut sa o faca daca nu s-ar fi inhaitat cu Giovani Becali si acum sunt semne de indoiala asupra moralitatii. Hagi e protejat de FRF inclusiv prin proiecte de dezvoltare la nivel de juniori. Petrescu e antrenor, Raducioiu lucreaza la FRF, Lupescu la UEFA... toata lumea e ok. Toti asteapta "decizia finala", toti asteapta sa le faca jucatoria curatenie la ei in fotbal. Ca daca ar fi dupa ei totul e ok in sta

Vezi toate comentariile (49)
Comentează