FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - ISCT

Stiri Liga a II-a / 3 noiembrie 2007

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2007 00:00

Demis marti, Alpar Meszaros a fost reinvestit joi in functia de antrenor principal" al "sirmarilor". "Meszaros nu mai putea realiza obiectivul stipulat in contract si am decis sa semnam un nou contract, care se va intinde pina la finalul anului calendaristic. Apoi, vom vedea ce va fi", a afirmat presedintele Mihai Bordea, care si-a motivat decizia: "Am considerat ca cel mai bine este sa continuam cu dinsul". (Claudiu Georgiu)

FC Bihor
"Incredere"
Antrenorul Gheorghe Silaghi crede ca jucatorii au nevoie de incredere pentru a invinge Unirea Alba Iulia. " Echipa are nevoie de liniste si incredere. Sint doi factori importanti care ne-ar ajuta sa iesim din aceasta stare de incertitudine. Cred ca se marseaza prea mult pe ideea ca aceasta echipa nu are valoare. Se vede pe jucatori ca nu au aceea liniste interioara. Cu multa pedagogie sper sa-i scoatem din aceasta stare de confuzie", a declarat Silaghi. (Teodor Biris - Oradea)

Decimati
Antrenorul Gheorghe Silaghi are serioase pentru meciul de simbata cu Unirea Alba Iulia. Pe linga mai vechii absenti R. Radu si A. Achim, in aceste zile au devenit indisponibili si Predica, Lorincz si Opriceana. "Sper sa fiu inspirat sa aleg jucatorii pentru meciul dificil cu Unirea Alba Iulia, echipa care mai spera la promovare. Avem nevoie neaparata de victorie pentru ca situatia sa nu scape de sub control", a declarat Silaghi. (Teodor Biris - Oradea)

CFR Timisoara
"Familia mea"
Presedintele Alexandru Silvasan a spus ca schimbarea antrenorului Alin Artimon va aduce liniste la echipa. "S-a creat o situatie de asa natura incit asta a fost cea mai buna solutie. Echipa trebuie sa aiba liniste pentru ca ne astepta meciuri grele", a explicat Silvasan. "Ne-am inteles cu domnul Chimiuc deocamdata pina in iarna, apoi vom vedea", a incheiat Silvasan. "Investitorul m-a sunat si mi-a spus ca Alin si-a dat demisia si ca are nevoie de mine. Nu puteam sa refuz CFR-ul pentru ca este familia mea. Eu aici am crescut", a declarat Chimiuc. (Dana Surulescu - Timisoara)

Corvinul

Denunt
Directorul de marketing al Corvinului, Octavian Cojocaru, considerat sfatuitorul patronului Florin Uscatu, a scapat porumbelul intr-o conferinta de presa la care a participat si primarul orasului Hunedoara, Nicolae Schiau: "La finalul sezonului 2005 - 2006, nici jucatorii, si nici antrenorul n-au salvat echipa de la retrogradare, ci banii lui Uscatu. Cred c-ati inteles bine ce-am vrut sa spun". Un meci banuit de blat a fost cel cu Alba Iulia, scor 1-0 pentru Corvinul, in urma caruia 4 jucatori ai Unirii au fost dati afara. "Poate Cojocaru stie mai multe. Nu arbitrii baga mingea in poarta", a replicat antrenorul de atunci, Ioan Petcu. (Sami Tamas - Hunedoara)


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează