FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - STEAUA, 5 DECEMBRIE, ORA 20:30

Stoican: "Cu Steaua jucam de parcă era ultima partidă din carieră!"

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2011 12:53

Dinamo II a încheiat turul campionatului din liga secundă, cu o înfrîngere pe teren propriu în faţa codaşei Callatis Mangalia. Flavius Stoican, antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a recunoscut supremaţia din teren a oaspeţilor şi a vorbit despre derby-ul României, Dinamo - Steaua.

"Am început bine acest sezon cu o serie de victorii, au urmat mai multe egaluri iar acum a venit înfrîngerea cu Mangalia. Este păcat că nu am reuşit să adunăm mai multe puncte în acest tur de campionat. Cei de la Callatis au meritat victoria, au fost mai buni şi ne-au dominat la toate capitolele. Nu au arătat niciun moment ca o echipă care se bate pentru salvarea de la retrogradare. Am fost puşi în gardă de forţa adversarului de astăzi după victoria concludentă de etapa trecută, 4-0 în faţa Farului. Cu toate acestea nu am reuşit să le contracarăm jocul", a declarat Flavius Stoican despre partida Dinamo II - Callatis Mangalia 3-1.

Antrenorul formaţie secunde din Ştefan cel Mare a făcur referire şi la derby-ul etapei următoare din liga I, Dinamo - Steaua, prefaţînd un meci spectaculos între cele două mari rivale bucureştene: "Dinamo porneşte ca favorită în partida cu Steaua, dacă ne luam după evoluţiile din ultima perioadă ale celor două echipe şi după poziţiile din clasament. Îmi aduc aminte că la fiecare derby adrenalina atingea cote maxime. Jucam de parcă era ultima partidă din carieră. Sunt convins că la ora meciului o să avem parte de un spectacol pe cinste în Ştefan cel Mare. Sper ca lumea să vină în număr cît mai mare la stadion şi să încurajeze echipa."

Stoican nu se arată surprins de parcursul bun reuşit de Dinamo în acest tur de campionat şi pune rezultatele bune ale "cîinior" pe seama atmosferei din vestiar: "Pentru mine nu este o surpriză că Dinamo se află pe primul loc al clasamentului. Ştiu cum s-a muncit la echipă şi am crezut în jucători tot timpul, mai ales că unii mi-au fost foşti colegi şi ştiam ce pot. Ciobotariu a reuşit să facă din echipă o familie, lucru care nu s-a mai întîmplat de ceva vreme la Dinamo."

Flavius Stoican nu se gîndeşte, încă, la postul ocupat în acest moment de Liviu Ciobotariu, dar anunţă că: "În momentul în care "Ciobi" o sa fie antrenor la naţională, atunci o sa fiu eu tehnician la prima echipă a lui Dinamo!"


 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează