FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Strigăt în play-off-ul din Liga 2: „Vrem arbitraje corecte şi echidistanţă în programarea meciurilor!”

FC Argeș se simte nedreptățită în play-off-ul din Liga 2
FC Argeș se simte nedreptățită în play-off-ul din Liga 2

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 18:13 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 18:23

FC Argeș încearcă să revină în prima ligă la capătul celor cinci partide programate în play-off-ul eșalonului secund. Primul rezultat, 0-0 la Turnu Măgurele, cu Turris, a adus reacții dure dinspre Trivale. 

„Sunt doar 5 meciuri şi orice detaliu contează. Ne dorim ca arbitrajele să fie corecte, pentru că la primul meci am avut un gol valabil anulat și o eliminare nedreaptă”, a precizat Bogdan Stoica, directorul executiv al piteștenilor. 

FC Argeș se simte nedreptățită

FC Argeș joacă următorul meci cu CS Mioveni, pe teren propriu, marți, 11 iulie, pentru a merge, apoi, în Regie pentru disputa cu Rapid.

„Vrem echidistanţă în programarea jocurilor pentru că în joc sunt destinele unor cluburi foarte importante. Noi fiind ultimul meci al etapei a doua ne dorim ca jocul cu Rapid, din etapa a treia a play-off-ului, să-l jucăm tot la un interval de 7 zile, pentru a avea şi noi o săptămână de pregătire, precum a avut şi Mioveniul după jocul de marți seară cu Rapid. Avem nevoie de această egalitate în drepturi şi e normal să cerem acest lucru în condiţiile în care nu avem meciuri intermediare”, a punctat și antrenorul piteștenilor, Ionuţ Badea.

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Când se joacă Petrolul - Rapid, derby-ul din Liga 2 » Anunțul FRF

Dan Alexa plânge după punctele pierdute, Claudiu Niculescu acuză arbitrajul: „A avut alt gând!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează