FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL

"Studenţii" au venit de la ora 9:00 în "Ştefan cel Mare"! » Un nou antrenor la Sportul: "Vine investitor din Monte Carlo" :D

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 09:46

UPDATE / Juniorii republicani evoluează în partida cu Dinamo II, dar sînt şi doi fotbalişti de la prima echipă pe foaie. Fundaşul Cioranu este pe bancă, iar mijlocaşul Novac este rezervă de portar!

Varga şi compania s-au prezentat de la ora 9:00 pentru meciul cu Dinamo II din această dimineaţă şi au aflat că au un nou antrenor!

Jucătorii Sportului au aflat săptămîna trecută că Tibor Selymes este tehnicianul echipei, dar fostul internaţional a renunţat foarte repede. Astăzi, în "Ştefan cel Mare", Varga, Ferfelea şi ceilalţi colegi ai săi au aflat numele noului antrenor. Este vorba despre Ionuţ Voicu, fost fotbalist la Jiul Petroşani şi antrenor la mai multe echipe din judeţul Ilfov.

În acest moment, jucătorii sînt în vestiar cu noul antrenor, dar nu vor intra pe teren împotriva lui Dinamo II. Vor evolua juniorii! Voicu le-a transmis jucătorilor în vestiar că va veni un nou investitor la echipă şi că restanţele financiare se vor rezolva săptămîna viitoare: "Vine un investitor din Monte Carlo la Sportul"

Părinţii juniorilor susţin că vizele luate de la clinica de la Vitan nu sînt valabile în liga a doua, ci doar la eşalonul al treilea.

Vasile Şiman nu a venit pînă la această oră la teren.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
thumbzilla
thumbzilla  •  16 Martie 2013, 11:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

in cazul jucatorilor de la sportul,dreptul la munca e incalcat grav.dar in romania de azi nu te mai mira nimic :|

neuer1606
neuer1606  •  16 Martie 2013, 11:24

Cine are chef sa vada un meci pe TVR 1 joaca Farul-CS Otopeni.

flavoneus
flavoneus  •  16 Martie 2013, 11:05

Sportu Studentesc e cea mai vehe echipa infiintat in Romania(1916) care a jucat in ultimii ani in prima lilga!!!sper sa scam de mizeri aia de Siman!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează