FOTBAL  »  LIGA 2  »  GALA AFAN

Șumudică și Alibec lăudați de un fost antrenor al Astrei: "Au fost cei mai buni"

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 22:45

Bogdan Andone, antrenorul Olimpiei Satu Mare, a împlinit, 42 de ani, motiv de sărbătoare pentru toţi apropiaţii fostului important fotbalist.

Cu acest prilej, antrenorul a declarat, la Sport Total FM, că va continua munca la echipa din Satu Mare chiar dacă a avut câteva oferte de a pleca în Cipru.

Comentând rezultatele galei AFAN, Andone a punctat, referindu-se la Marius Şumudică, că "nu a avut rival în 2016. A realizat performanţe incredibile care l-au detaşat, clar, de ceilalţi antrenori”, a spus Bogdan Andone.

Antrenorul îl apreciază şi pe Denis Alibec despre care spune că „este, de departe, cel mai bun fotbalist din România. Transferul la Steaua nu este decât o rampă de lansare către un campionat mult mai puternic unde poate face faţă fără probleme”, a încheiat Andone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează