FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Superlovitură dată de Steaua Armatei! Nimeni nu se aștepta la asta: "Totul s-a întâmplat în 2 zile"

Articol de - Publicat joi, 24 august 2017 15:12

Cele 900 de carduri de acces la meciurile din Ghencea ale echipei Armatei, din Liga a 4-a, au fost epuizate.

"În nici două zile, s-au epuizat toate cele 900 de abonamente. Iar cererea este mult mai mare, oamenii vor 5.000. Problema este că, deocamdată, nu putem să facem asta, nu vom primi avizul pentru un număr atât de mare de spectatori, pentru un teren precum cel pe care vom juca acasă", susţin surse din cadrul noii echipe de fotbal a clubului din Ghencea, CSA Steaua.

Cea mai mare parte, 600 dintre abonamente, a fost achiziţionată şi achitată deja de "Asociaţia steliştilor 1947", formată în marea majoritate din facţiuni ale Peluzei Sud, iar restul de alţi fani. Nu vor exista bilete la meciurile din Liga a 4-a, accesul la partidele Stelei urmând să se facă numai pe bază de abonament.

300 lei cotizaţia anuală

"Asociaţia steliştilor 1947" va pune la dispoziţia suporterilor care vor să adere la galeria Stelei respectivele abonamente. "Vor fi şi alte facilităţi, iar banii vor ajunge la club, să sprijinim echipa", spun liderii Asociaţiei. Cotizaţia anuală, pentru fiecare membru, a fost fixată la 300 de lei.

Alte 100 de abonamente VIP, gratuite, au fost pregătite pentru fostele glorii ale Stelei, care pot asista la partidele de pe teren propriu ale "roş-albaştrilor".
CSA Steaua a achiziţionat şi o tabelă electronică de marcaj, care va fi montată în următoarele zile pe terenul 5 din Ghencea. Iar echipamentul de joc, marca Joma, urmează să sosească în această săptămână.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
visiniujohn
visiniujohn  •  25 August 2017, 12:09

Se anunta meciuri interesante cu Steaua .. deabea astept

Vezi toate comentariile (1)
Comentează