FOTBAL  »  LIGA 2  »  TAS

OFICIAL A venit verdictul de la TAS! Decizie în cazul ultimei echipe care va juca în Liga 2

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 16:34 / Actualizat luni, 07 august 2023 16:43

Federația Română de Fotbal a anunțat azi decizia TAS în cazul ultimei echipe care va juca în sezonul 2022-2023 din Liga 2.

Cazul pe scurt

Potrivit comunicatului emis azi de FRF, Tribunalul Sportive de la Lausanne a validat decizia luată inițial de Comisia de Licențiere a Federației.

Progresul Spartac va juca în Liga 2

Astfel, s-a menținut decizia inițială, anume că FC Brașov nu poate primi licența pentru noul sezon. Iar Progresul Spartac va juca în noul sezon din Liga 2. Iar FC Brașov ar urma să se înscrie în noul sezon din Liga 3.

Tribunalul Arbitral al Sportului a emis luni, 7 august, decizia privind neacordarea certificatului pentru participarea în ediția 2023-2024 a Ligii 2 în cazul Asociaţiei Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte. 

Apelul clubului a fost respins și decizia comisiilor de licențiere a fost validată. Prin urmare, AFC Progresul 1944 Spartac va evolua în ediția 2023-2024 a Ligii 2.

Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de Adrian Stângaciu, manager al departamentului juridic FRF, și de Paul Ciucur, avocat FRF. 

- comunicat Federația Română de Fotbal

Meciul amânat în prima etapă din Liga 2

Pe 1 august, Comitetul de Urgenţă al FRF, compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, președinte LPF și prim-vicepreşedinte FRF și Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, a hotărât amânarea partidei FC Brașov / Progresul Spartac - CSC Dumbrăvița din prima etapă a sezonului din Liga 2.

Astfel, FRF încearcă să evite situația penibilă din 2013, când Rapid câștigase barajul împotriva Chiajnei, dar a fost retrogradată după două etape. 

VIDEO Valeriu Iftime, despre confruntarea dintre FCSB și CFR: „Nu a fost penalty”

Citește și: 

CS Mioveni a anunțat 11 transferuri dintr-un foc » Fiul lui Dică e coleg cu „Nilă” Costea + A fost achiziționat și un fost dinamovist

Au uitat sau „au uitat”? Ce s-a întâmplat azi, înainte de Chindia - Steaua: „Fiind mai nou, nu știam exact cum se procedează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
popicoo
popicoo  •  07 August 2023, 20:18
Postat de unurtr pe 07 August 2023, 18:28

Bucuria pesedeilor! Echipa susținută de primarul USR Allen Coliban care a făcut atâtea lucruri bune în oraș și a luptat cu *** PSDNL nu este susținută de galeria cumpărată de PSDNL care vor echipa lor! Și uite că și acum este înfrânt de *** PSDNL a comisiilor din federație...

***, maestre! Fumează si altceva, nu doar materialel lui hossu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unurtr
unurtr  •  07 August 2023, 18:28

Bucuria pesedeilor! Echipa susținută de primarul USR Allen Coliban care a făcut atâtea lucruri bune în oraș și a luptat cu *** PSDNL nu este susținută de galeria cumpărată de PSDNL care vor echipa lor! Și uite că și acum este înfrânt de *** PSDNL a comisiilor din federație...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar_dinamo_bucuresti.
doar_dinamo_bucuresti.  •  07 August 2023, 17:36

Corona este FC Brasov la fel cum CSU Blue lions Mogosoaia este Universitatea, adica doar in parodiile cu Benny Hill

Vezi toate comentariile (5)
Comentează