FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - CORVINUL

Tataru in liga a treia

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Fundasul dreapta Marian Tataru (25 de ani) s-a prezentat ieri la stadion pentru a-si recupera echipamentul, iar astazi va pleca in cantonament cu echipa de Liga a III-a, CSM Petrolul 52 Ploiesti. "Nu mai pot sa lucrez cu conducatori de teapa celor care sint la Hunedoara care nu isi respecta promisiunile", a declarat Tataru. Jucatorul a acuzat ca nu i s-au achitat prima de obiectiv, 1.000 de euro, si doua prime de joc din sezonul trecut. Tataru mai are contract cu Corvinul pina in 2009. Aflat la final de contract, fundasul central Daniel Ambrus nu si-a mai prelungit angajamentul si se pare ca va ajunge la Dinamo II. (Sami Tamas - Hunedoara)

Irina si Opric, secunzi
Incepind de ieri, principalul Titi Alexoi are doi noi colaboratori. Cornel Irina si-a preluat atributiile de antrenor secund, iar goalkeeper-ul Marius Opric se va ocupa de antrenamentele portarilor. "Cu Opric am mai colaborat in urma cu citiva ani, iar Irina este liderul echipei. Sint sigur ca vom face treaba buna impreuna", spera Alexoi. (Sami Tamas - Hunedoara)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close