FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Timişoara a luat doi jucători de Serie A!

Nicolas Gorobsov
Nicolas Gorobsov

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 13:58

Alb-violeţii au realizat primele transferuri al verii, în chiar ultima zi de mercato. Mijocaşul Nicolas Gorobsov fotbalist deţinut în coproprietate de Vicenza şi Torino, a ajuns, sub formă de împrumut, pe Bega.

Mutarea s-a perfectat aseară şi a fost anunţată atât de un site de ştiri din Vicenza, cât şi de Toro News, portalul de informaţii al celor de la AC Torino. Gorobsov va împlini 22 de ani pe 25 noiembrie, are 1.77m înălţime şi evoluează pe postul de mijlocaş central.

După Nicolas Gorobsov, pe Bega a ajuns şi Mario Kirev, un portar bulgar, deţinut de Juventus Torino. Kirev, care a împlinit 22 de ani la 15 august, s-a născut în Bulgaria, la Dupnitsa, şi a debutat la seniori în poarta celor de la Slavia Sofia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bluemann
bluemann  •  11 Septembrie 2011, 18:56

Posibil ca acesti doi jucatori imprumutati de noi sa fie adusi pentru a le testa valoarea, in ideea de aconstrui o echipa tinara si competitiva pentru anii viitori, in mod normal fundamentul echipei ar trebui structurat inca de acum... Hai Poli!!!

reality
reality  •  06 Septembrie 2011, 14:27

da? ciudat, la astia oare o sa le plateasca Iancu salariile la timp? De ce a adus din Italia si a vandut ceea ce era in curtea noastra? Acum ca avem clar exemplul Torje nu e destul de limpede ca Poli e folosita ca loc de aprovizionare de echipele din Bucuresti? Lasa mah, ca Poli poate sta si in liga judeteana, e bine daca da jucatori, am ajuns "donatori de organe" pentru mitici in cu*ru lu Iancu.

piciu
piciu  •  06 Septembrie 2011, 12:53

Era si cazul... ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close