FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Timişoara sub sechestru » 11 fotbalişti ai lui Poli sînt blocaţi de FISC: Sepsi riscă transferul la Steaua

Laszlo Sepsi negociază în aceste zile trecerea sa la Steaua
Laszlo Sepsi negociază în aceste zile trecerea sa la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 23:24

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Timiş a pus sechestru asigurator pe 11 jucători din lotul Politehnicii Timişoara, printre care se află Laszlo Sepsi şi Dorin Goga, pentru datorii din impozite şi contribuţii pentru salariile fotbaliştilor, în valoare de 25 de milioane de lei. 

Potrivit înregistrărilor existente în Arhiva electronică de garanţii reale mobiliare, fiscul din Timişoara a emis titluri executorii şi a pus sechestru asigurator pe drepturile de proprietate asupra a 11 fotbalişti pentru datorii din impozite şi contribuţii pentru salariile fotbaliştilor în valoare de aproximativ 25 de milioane de lei (6 milioane de euro).

Iată lista celor 11 fotbalişti puşi sub sechestru: Marian Cisovsky, Laszlo Sepsi, Dorin Goga, Ionuţ Matei, Paul Curtean, Paul Coşovanu, Florin Căluşaru, Ioan Mera, Bogdan Moroşan, Sevastian Petruş şi Florin Sandu.

Potrivit sursei citate, în arhiva electronică sunt înscrise 30 de creanţe fiscale ale grupării timişorene, reprezintând impozite pe veniturile din salarii, contribuţii la asigurările de sănătate, atât pentru angajator, cât şi pentru angajat, şomaj, contribuţii fond garantare plată creanţe salariale, contribuţii pentru concedii sai indemnizaţii de la persoane fizice sau persoane juridice, la care se adaugă majorări şi penalităţi de întârziere.
sursa: Mediafax

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (29)
bluevibess
bluevibess  •  10 August 2011, 18:20
Postat de galateanuldingalati pe 09 August 2011, 23:25

ups am uitat ca e ora tarzie ptr voi ca jucati la matineu si pierdeti meciul daca va culcati tarziu

:)) Mdea.. galatenii astia au luat si ei un titlu(si ala furat la maxim) si se cred mare vedete! Lasa ca anul acesta o sa aveti soarta Urziceniului!Stan va face la fel cum a facut Bucsaru! Si inca un lucru: Aveti grija sa nu depasiti in CL golaverajul de 0-100 ok ?

bluevibess
bluevibess  •  10 August 2011, 18:17
Postat de guest_one pe 09 August 2011, 23:21

Saracii timisoreni , nici lor nu le vine a crede ce a mesterit Iancu , nu comenteaza niciunul , au leshinat cu totii vazand stirea ..:))

Ma am o intrebare care dupa parerea mea este una destul de logica: Tu si cu imperator ce face-ti toata ziua ? Niste papagali care stau toata ziua pe GSP sa se certe :) pacat mi-e mila de voi :D

spetzy.pescar
spetzy.pescar  •  10 August 2011, 15:41
Postat de galateanuldingalati pe 09 August 2011, 23:25

ups am uitat ca e ora tarzie ptr voi ca jucati la matineu si pierdeti meciul daca va culcati tarziu

bai cersetor de curtea biserici vezi de hotii tai si ciocul mic ca vine dunarea si te ia.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează