FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZULTATE

Toate rezultatele din Liga a 2-a » Mari surprize în lupta la promovare! Cât s-a terminat meciul Șoimii Pâncota - ACS Berceni

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 09:55

Astăzi s-au disputat mai multe meciuri din etapa a 10-a Ligii a II-a. 

UTA, locul 4, a pierdut categoric meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-4 iar Foresta, locul 5, s-a impus pe terenul celor de la Metalul Reșița, locul 18, scor 2-0.

Șoimii Pâncota a obținut primul punct în Liga a 2-a, după ce a terminat la egalitate, 0-0, cu ACS Berceni.

Sepsi Sf. Gheorghe - UTA 4-1
CS Afumați - ASU Poli 2-0
Luceafărul - CS Balotești 0-1
Șoimii Pâncota - ACS Berceni 0-0
Metalul Reșița - Foresta Suceva 1-2
Olimpia Satu Mare - Dunărea Călărași 2-2
Academica Clinceni - Dacia Unirea 3-0 

Mâine se va juca derby-ul FC Brașov - Chindia Târgoviște, iar luni se va disputa partida CS Mioveni - CSM Rm. Vâlcea. Ieri, Juventus București, liderul clasamentului, s-a impus cu 6-0 cu Unirea Tărlungeni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  02 Octombrie 2016, 15:05

moshu_shukaru,poti sa dai exemple??Nu cred!!!Jumatatea echipelor din B au trecut si in Liga A,iar restul cu o singura exceptie au vechi state in B.Habar nu ai de fotbal!!!

harison
harison  •  01 Octombrie 2016, 20:28
Postat de moshu_shukaru pe 01 Octombrie 2016, 12:08

Când mă uit la numele echipelor din Liga a 2-a îmi vine rău! În vremurile de altădată, cu unele excepții, abia dacă le găseai prin campionatele sătești.

Asa si.....?

losche
losche  •  01 Octombrie 2016, 12:12

eu sunt din calarasi. ma uit ca au jucat cu satu mare. stiti ce distanta este de la calarasi la satu mare?? si realizati ca acest lucru se face pe bugetul ligii a 2 din romania. sunt niste cheltuieli grozave overall, iar incasarile minuscule. am fost de acord cu diminuarea numarului de echipe mereu, si totusi, la fel ca si in liga 1, am impresia ca a inceput sa backfire acea miscare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează