FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Totul pentru promovarea mult visată » Un fost campion al României a semnat cu FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 14:03

Emil Săndoi vrea să ajungă în L1 cu formația piteșteană și încă nu a pus stop transferurilor. După aproape două săptămâni de negocieri, FC Argeș a ajuns la un acord cu Rareș Enceanu, fost campion al României cu FCSB.

Rareș are 24 de ani și s-a despărțit oficial de vicecampioana României în urmă cu câteva săptămâni. Mijlocașului i-a fost reziliat contractul, în urma unei decizii a Comisiei de Recurs din cadrul FRF. În luna iunie a acestui an, FCSB i-a propus rezilierea jucătorului, însă acesta n-a vrut și abia acum a devenit oficial liber de contract. În vara acestui an, fotbalistul s-a antrenat cu Rapid, iar în ultima perioadă cu FC Argeș.

150.000 €e cota de piață a lui Enceanu, conform transfermarkt.de

Înainte de a ajunge în Trivale, Enceanu a mai jucat fiind sub contract cu FCSB, la FC Voluntari și FC Brașov. Ultima dată a jucat pentru stegari, în mai 2017, iar de atunci a stat pe tuşă din cauza unor accidentări. Mijlocașul a câștigat trei trofee cu FCSB, toate în mandalul lui Costel Gâlcă, atunci când steliștii au reușit tripla: titlul de campion al României, Cupa și Supercupa României.

Enceanu a fost adus la FCSB ca un mare talent de la FC Braşov. L-a costat pe Gigi Becali suma de 250.000 de euro și primea lunar 9.000 de euro din partea roș-albaștrilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
klauz
klauz  •  28 Septembrie 2018, 16:21

Acolo va ajunge si Morutan, poate chiar mai jos. Enceanu mai stie ceva fotbal, Morutamn chiar deloc. Nu poate suta, nu poate pasa (pasele doarlaterale de cativa metri nu se pun), nu poate dribla (batuta pe loc nu e dribling). Plus ca e lenes, sta numai cu capul in pamant, nu cu capul sus sa vada jocul, si e foarte redus intelectual, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează