FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Trădare în Oltenia » Grupurile de ultraşi ai Universităţii Craiova se alătură echipei susţinute de Municipalitate!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 16:24

Sezione Utra şi Asociaţia Suporterilor Olteni au emis un comunicat de presă prin care anunţă ca se alătură proiectului demarat de Craiova Maxima şi de Clubul Sportiv Universitatea. Astfel, fanii îşi retrag sprijinul pentru Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu.

Iată comunicatul complet:

“Sezione Ultra’ 2000, brigada care a initiat protestele impotriva lui mititelu si probabil singura care si-a dorit cu adevarat ca acestea sa aiba success, iese din protest. La mai bine de 8 ani de la primul mesaj de contestare si dupa 6 ani aproape neintrerupti de proteste la adresa lui adrian mititelu este clar ca trebuie sa schimbam modul de actiune. Mitingul, mesajele, scandarile, comunicatele, graffiti-urile plus alte actiuni care nu pot fi mentionate, practic contestarea pe toate caile posibile, impreuna cu lipsa perfomantei, ar fi fost suficente pentru ca un om normal la cap sa renunte la club.

Dar un om cu 400 de procese nu poate fi un om normal la cap.
Faptul ca Stiinta urmeaza sa fie omorata de mititelu a devenit evident in momentul in care acesta a mutat prima data echipa la Severin. In acel moment grupul nostru a incercat sa convinga conducerea Universitatii din Craiova, autoritatile locale si pe Adrian Paunescu sa-i retraga familei mititelu dreptul de a mai folosi numele de Universitate, numele orasului Craiova(mititelu ne jignise pe toti spunand ca “orasul nu merita echipa de fotbal”) si dreptul de a folosi imnul “Cantec pentru Oltenia”. Din pacate atunci demersurile noastre nu au avut succes si a trebuit sa mai pierdem cativa ani pana ca aproape tot orasul sa inteleaga ca renasterea Stiintei este legata obligatoriu de diparitia mititelului.

Faptele au devenit contestabile, ca pentru fostul patron, (de fapt creditor) binele Stiintei nu este important. Singura dorinta a lui si singurul lucru pentru care a luptat din toate puterile a fost si este ca echipa sa ii apartina si sa se identifice cu el. Picatura care a umplut paharul pentru intregul oras a fost neinscrierea echipei in sezonul 2012-2013, lucru de care este responsabil 100% mititelu.

Sezione Ultra’ a propus in repetate randuri, celorlate grupuri organizate, ca solutie de salvare a spiritului Stiintei, infiintarea unei echipe a suporterilor(inca din 2009). Din pacate nici aceasta propunere nu a avut parte de sustinere, devenind imposibil de pus in practica. In aceste conditii o solutie viabila de renastere a spiritului Stiiintei era reifintarea sectiei de fotbal a Clubului Sportiv, varianta care ne-ar fi oferit legitimitate(in conditiile in care cei care au facut din Craiova o echipa mare ar fi fost de accord sa se alature proiectului) si numele de Universitatea Craiova. Initial si aceasta varianta a picat, Pavel Badea nedorind sa porneasca acest proiect fara sprijinul primariei, care se stie ca la acel moment era blocata de minciunile lui mititelu. Din fericire, intr-un final si primarul Craiovei a inteles ca mititelu trebuie exclus din planurile de viitor ale Stiintei si astfel s-a ajuns ca una dintre propunerile noastre sa fie pusa in aplicare.

Recunoastem ca acceptarea locului de liga a II-a(noi am propus sa plecam din liga a IV-a) nu este tocmai cea mai fericita alegere. Dar avand in vedere ca celelalte cerinte ne-au fost indeplinite, si ca nu s-a luat locul altui club sau nu a fost furata echipa altui oras, situatia a devenit acceptabila.
Ca sa fie clar pentru toata lumea: nu noi suntem cei care au inregistrat intalnirile suporterilor pentru mititelu, nu ne-am constituit ca parte civila in niciunul dintre procesele lui, nu ne-am angajat la omul pe care il contestam, nu ne-am intalnit cu mititelu inainte de fiecare actiune, nu am lipit afise si nu am participat la mitinguri in campaniile electorale si nici nu acceptam lectii de morala de la cei care au facut asta. Nu lasam minciunile si provocarile sa ne abata de la un scop simplu si clar: renasterea Universitatii Craiova! Am luptat prea mult pentru asta pentru ca acum cand avem sansa sa atingem acest ideal sa ramanem blocati in aberatiile mititeliene.

Pentru cei care ne contesta si ne arata cu degetul, nu le spunem decat atat: suntem de 13 ani prezenti impreuna la meciurile Stiintei, suntem cei mai vechi, suntem mai maturi, mai cerebrali si suntem 100% siguri ca am luat cea mai buna decizie. Timpul va demostra lucrul acesta.

In consecinta, Sezione Ultra’ 2000 si Asociatia Suporterilor Olteni se alatura: Craiovei Maxima, Generatiei din anii ’90, Clubului Sportiv, Primariei Craiova, Consiliului Judetean, lui Corneliu Andrei Stroe, lui Cristi Minculescu, lui Gica Craioveanu si intregii liste de ‘tradatori’ si in special suporterilor satui pana peste cap de mizeriile din ultimii ani, in incercarea de a readuce Universitatii Craiova gloria din trecut. Cine gandeste ca noi este binevenit in Peluza Nord, cine nu, poate sa incerce alte zone ale stadionului sau poate sa astepte sa intre Chiron in pesti.

Sambata la 20:45 Universitatea revine pe Ion Oblemenco intr-un meci oficial!
O viata de lupta un singur ideal – CRAIOVA”

 

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu vedeta, reacția de la Floreasca (exclusiv)


Comentarii (234)
1154128104729092
Ionuţ Pătru  •  20 Mai 2018, 15:38

La aproape 5 ani de la aceasta disputa, nimic nu s-a schimbat. Craiova e ruptă în două cum nu a mai fost niciodată și nimic nu anunță o eventuala împăcare. Noua echipa care reprezintă Craiova acoperă încetul cu încetul fosta echipă, Universitatea Craiova, pe când în liga a 4-a Dolj, o galerie numita Peluza Sud incerca sa păstreze viu spiritul Universității Craiova, o echipă bolnavă de sindromul mititelu.

protoss
protoss  •  14 Octombrie 2013, 00:51

tineam cu CSU chiar daca nu zicea Sezzine nimic, oricum doar cu ei am fost in deplasari, restul galeriei din sut este formata in mare parte din retardati

savoss
savoss  •  05 Septembrie 2013, 18:29

Probabil sunt suporterii care in anul in care U. Craiova a dost dezafiliata se rugau de Piturca, izgonit de Mititelu, sa faca alta echipa cu municipalitatea, iar ei o vor sustine neconditionat.

Vezi toate comentariile (234)
Comentează