FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Transfer pentru viitor! Ripensia a luat un titular al naționalei U19 a României

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 17:50

Ripensia Timișoara a mutat azi pe piața transferurilor aducând un tânăr fotbalist, care este o prezență constantă la naționalele de juniori ale României.

Este vorba despre Mihiță Lemnaru, produs al celor de la Unirea Slobozia, mijlocaș de 18 ani care este deja convocat la următoarea acțiune a naționalei U19, pentru dubla cu Israel din 7 și 9 august.

Puștiul care în ziua finalei mici de la Mondiale a împlinit 18 ani a ajuns la Ripensia, primul club profesionist pe care l-a dat România, reînființat în 2012, care acum activează în Liga a 2-a.

"Mihăiță este un fotbalist de mare viitor, cu o perspectivă frumoasă, unul dintre talentele reale din fotbalul românesc. Deși a existat interes pentru el inclusiv din Liga 1, am ales Ripensia datorită seriozității oamenilor de aici.

Am găsit un club unde se vrea o construcție corectă, serioasă, un club la care jucătorul poate crește treptat. Cei de la Ripensia au făcut o afacere bună, dovedind că sunt preocupați și de viitor. Mihaiță e un titular al naționalei U19", a zis Bogdan Apostu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează