FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Transferuri importante pentru promovare! UTA aduce un fost atacant de la Rapid, care evoluează acum în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 10:58

UTA Bătrâna Doamnă a încheiat bine prima parte a campionatului Ligii a II-a, pe un loc secund care lasă deschisă poarta visurilor de promovare.

La şase puncte de lider, Juventus Bucureşti, arădenii caută să găsească un loc promovabil la finalul întrecerii. Dorinţa de a completa lotul este una clară.

Laurenţiu Roşu are, din acest punct de vedere, mână liberă din partea conducerii clubului pentru a găsi, în această perioadă, jucătorii necesari pentru completarea lotului.

Vlăduţ Morar, atacantul formaţiilor ASA Târgu Mureş și Rapid, este una dintre ţintele importante ale acestei perioade, alături de un alt atacant al echipei de prim eşalon, Ciprian Rus, care ar urma să revină, în aceste condiţii, la gruparea unde s-a consacrat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Ianuarie 2017, 16:57

Ar fi bine pentru UTA, dar cred ca sint "fumigene". Morar isi poate gasi o echipa de prima liga, iar Rus , cam stiu de ce a parasit Aradul. *** AIA : "nu cred pina nu vad " ! In plus, conducerea de la UTA actioneaza doar in ultimul moment, si pina atunci majoritatea celor fra contract isi gaseste echipa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează