FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Nu se joacă! Eugen Trică, prima decizie importantă la FC U Craiova 1948 » Ce veste au primit jucătorii

Eugen Trică / Sursă foto: Facebook FC Universitatea Craiova
Eugen Trică / Sursă foto: Facebook FC Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 22:32 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 22:53

FC U Craiova vrea să facă uitat startul dezastruos din 2021, în care oltenii n-au obținut un singur punct în cele trei meciuri jucate în Liga 2. Preluați de Eugen Trică, alb-albaștrii joacă marți pe teren propriu cu Farul, într-un meci vital pentru accederea în play-off. 

  • FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani). 
  • Trică este omul care a reușit promovarea în Liga 2 cu oltenii. Între timp a mai pregătit-o pe Turris, retrasă definitiv din liga secundă.

Astfel, tandemul Trică-Bornescu a luat o decizie importantă înaintea meciului cu „marinarii”, care se va disputa pe „Ion Oblemenco”. Fotbaliștii Craiovei au fost înștiințați că vor intra în cantonament la Severin până la ora meciului, scrie Ediție de Oltenia.

Pentru meciul cu Farul, „Jose” Trică nu se va putea baza pe Huyghebaert și Paramatii, ambii suspendați, și nici pe Diallo și Stoenac, ambii accidentați. 

Trică, primele declarații după ce a preluat-o pe FC U Craiova 1948: „Aici e Universitatea!”

„Am revenit acasă cu inima deschisă. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte la echipă, deoarece important este ceea ce urmeză. Trebuie să ne calificăm în play-off, ăsta este primul obiectiv, iar apoi vom lupta cu toate forțele pentru promovarea în Liga 1. Eugen Trică nu se întoarcela Universitatea Craiova să taie capete. Însă cer determinare, dăruire și sacrificiu până la ultima energie. 

Aici este Universitatea Craiova, iar toți băieții trebuie să fie conștienți în ce vestiar sunt și o să vedeți că vom reuși împreună ceea ce își doresc toți iubitorii Științei. Eu îi cunosc foarte bine pe băieți, iar ei mă cunosc pe mine la fel de bine. Trebuie să formăm cu toți o adevărată familie și vă mai spun încă o dată că împreună vom reuși. Ne strângem cu toți sub steagul Peluzei Sud 97 și îi dăm drumul la luptă. Am mare încredere în acești băieți ai mei”, a declarat Eugen Trică, potrivit editie.ro.

Clasament Liga 2:

Adrian Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dumitru Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

Citește și alte știri din Liga 2:

Revoltă fără precedent la Ploiești, după ce Petrolul a pierdut un meci capital pentru play-off: „Acești nenorociți și-au bătut joc de mii de suporteri!”

FOTO Arbitraj scandalos în Liga 2! Petrolul poate rata play-off-ul din cauza unor gafe IREALE: „Să ieși așa din cursă?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează