FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Tsvetelin Chunchukov și-a decis viitorul » CSA Steaua, anunț oficial

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 16:37 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 16:57

CSA Steaua se pregătește pentru noul sezon din Liga 2, iar antrenorul Daniel Oprița a primit o veste bună: atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov (28 de ani) va continua la echipă.

După ce s-a despărțit de aproape tot lotul, clubul „militar” risca să-l piardă și pe Chunchukov, care era dorit în Liga 1.

„Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua”, anunța CSA Steaua pe 6 iunie. Acum, formația roș-albastră a precizat că atacantul va continua sub comanda lui Oprița.

Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”
FCSB - DINAMO
Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”

Tsvetelin Chunchukov rămâne la CSA Steaua

Într-un mesaj postat pe Facebook, CSA Steaua precizează că: „Tsvetelin Chunchukov rămâne în Ghencea! Veste bună pentru fanii roș-albaștri! Tsvetelin Chunchukov rămâne în Ghencea. În vârstă de 28 de ani, atacantul bulgar a ales să evolueze și în sezonul viitor pentru formația noastră”.

În sezonul trecut, Chunchukov a adunat 8 goluri și 2 assist-uri în 24 de partide. 4 trofeea adunat Chunchukov în carieră, două campionate cu Ludogorets Razgrad, Cupa Bulgariei cu Slavia Sofia și cu Cupa României cu Sepsi

CSA Steaua, în reconstrucție

Sâmbătă, „militarii” au anunțat că au semnat cu mijlocașul spaniol Rober Sierra.

Vineri, CSA Steaua a mai prezentat 4 achiziții: Adrian Frânculescu (portar, 18 ani), David Maftei (fundaș dreapta, 18 ani), Alexandru Boiciuc (atacant, 25 de ani) și Mario Topuzov (atacant, 23 de ani).

În actuala perioadă de mercato, Steaua i-a mai adus pe Daniel Vîrtej (fundaș, 25 de ani), Alexandru Buziuc (atacant, 29 de ani), Mihai Dobrescu (fundaș, 30 de ani). 

Citește și:

Au transferat PATRU jucători din SuperLigă și au pus antrenor nou pentru a ataca promovarea

Bogdan Rusu, fostul atacant al celor de la FCSB, prezentat la noua echipă: „Hai cu golurile!”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  04 Iulie 2023, 17:26

Practic voi spuneti ca nu a avut loc la nici o echipa din prima liga. Dar cu alte cuvinte. OK. Am inteles. Bafta la csa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează