FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS - RAPID 1-1

TURRIS - RAPID 1-1. Erik Lincar: „Am simțit un vânt din spate, dar îmi iubesc jucătorii! Acum nu mă voi umili pentru ce nu e al meu”

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 20:59 / Actualizat duminica, 02 august 2020 21:09

Turris a remizat pe terenul Rapidului, scor 1-1, cu un gol încasat în al șaselea minut de prelungire. A fost reușita care a însemnat ratarea promovării în Liga 1 pentru formația din Teleorman.

Erik Lincar (41 de ani), antrenorul celor de la Turris, a fost extrem de dezamăgit la finalul înfruntării. Printre altele, a fost nemulțumit și de prestația brigăzii conduse de Horațiu Feșnic.

Erik Lincar, după ratarea promovării în Liga 1

„Mi-e foarte greu să vorbesc în momentele astea. Tot ce s-a întâmplat pe final a fost nedrept. Eram promovați în Liga 1 direct. Am crezut tot timpul, am încercat să le imprim asta. Ne va fi foarte greu după această uzură mentală în următorul sezon, care va începe în curând. Îi felicit pe jucători, îi iubesc până la urmă! Am crezut că putem face istorie, dar cei care analizează, o pot face la repriza secundă. A fost un vânt din spate pentru acest egal. Dar acesta e fotbalul, imprevizibil, dureros uneori. 

Trebuie să fim puternici și să o luăm de la capăt. I-am zis lui Feșnic la final că în România sunt mulți arbitri buni, așa zic și de el. Dar astăzi au fost multe hențuri, multe lovituri aruncări de la margine greșite. Noi, pe vremuri, era așa un vânt pe care îl simțeam. Îl știm când vine și împinge. Ba nu vede un henț, ba un out. Simți tot. Durerea e imensă, erau promise prime. Cuvintele sunt de prisos în acest moment”, a declarat Erik Lincar la Digisport.

Nu vom face niciun demers. Nu inventez niciun sistem, ecuație, să fiu și eu băgat în seamă. Am pierdut și eu bani astăzi, am muncit pentru ei un an întreg, dar nu mă voi umili pentru ceva ce nu e al meu”
- Erik Lincar

VIDEO. UTA și FC Argeș au promovat în Liga 1

Clasament final play-off Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

FOTO Imagini FANTASTICE! FC Argeș și UTA au sărbătorit împreună promovarea în Liga 1

Scandal după Rapid - Turris 1-1! Jucătorii au început să plângă în vestiar + au intervenit jandarmii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
2486487958273016
Margarit Fernand  •  03 August 2020, 15:19

Petrolul era promovată dacă în meciul cu FC Arges , Colțescu nu inventa un penalty și vedea offside-ul din care a marcat Argeșul primul gol, așa că da, este cum spune cineva....PROMOVAREA A FOST DECISĂ DE ARBITRII, nu de valoare. Toate cele 6 echipe sunt cam de același nivel, adică unul la care nu pot trece nici măcar de Chindia la baraj!

1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 August 2020, 13:13

Fesnic a decis:Turris sa nu promoveze ! Pana cand inchide ochii LPF in fata escrocherilor din arbitraj ?? De foarte multe ori au decis soarta unor meciuri arbitrii...si va mirati,ca nu sintem nicaieri in Europa.Din pacate acest lucru se obsearva si in handbal sau baschet.

113553039978134
Costica Muresan  •  03 August 2020, 10:09

*** asta cu aiere de guardiola a clacat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează