FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

VIDEO U Cluj, clip impresionant de prezentare al noului echipament: de la Remus Câmpeanu, la Dorin Goga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 15:01 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 15:47

După ce a ratat promovarea în Liga 1, U Cluj se pregătește pentru noul sezon și le-a prezentat fanilor noul echipament Adidas.

Într-un videoclip emoționant, narat de Remus Câmpeanu, câștigător cu U Cluj al Cupei României în 1965, clujenii prezintă noul echipament, alb, cu dungi negre, inspirat din modele tradiționale al clujenilor, care amintește și de naționala Germaniei.

„Ne scriem propria istorie. Eu, tu, noi. Ducem simbolul mai departe, din generație în generație. Acel simbol al unor inimi românești și scriem povestea «U» împreună. Povestea noastră, povestea Clujului, Pentru că «U» ești tu, pentru că «U» suntem noi”, spune Remus Câmpeanu în videoclip.

În filmuleț, alături de imagini cu fanii și Remus Câmpeanu, mai apar Dorin Goga, vedeta clujenilor, și Darius Fălcușa, unul dintre juniorii clujenilor.

VIDEO U Cluj, clip impresionant de prezentare al noului echipament: de la Remus Câmpeanu, la Dorin Goga

Fanii s-au declarat deja încântați de noul tricou de joc al clujenilor: „Mă bucur că s-a revenit la stilul clasic”, „Excelent”, „Când o să fie disponibile în magazine?”, au fost câteva dintre comentariile suporterilor.

VIDEO U Cluj și-a prezentat noul echipament

Citește mai multe știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Sistem SCHIMBAT în Liga 2! Complicat, dar spectaculos: cum vor lupta Rapid, Craiova, Petrolul sau U Cluj pentru promovare

Toate detaliile despre modificările de sistem de la Liga 2 și Liga 3: „Obiectivul a fost de a reduce cheltuielile cluburilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
246515332819982
Zoltan Kuki Albert  •  19 August 2020, 23:11

Esti vai de capul tau. Daca mi-ai fi citit comentariul cu atentie, ai fi observat ca apreciez clipul, doar ca nu era momentul pt asa ceva dpdv financiar. In rest comentariul de 2 bani de la un suporter de 2 bani al unei echipe de 2 bani.

cseacseavlez
cseacseavlez  •  19 August 2020, 19:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  19 August 2020, 18:22
Postat de dinamo48ms pe 19 August 2020, 17:19

Dac-aș fi ungur și aș fi auzit "acest simbol al unei inimi românești" poate ca și pe mine m-ar fi deranjat videoclipul. Din fericire nu sunt ungur și nici nu am venit in Europa pe cal și cu cortul pentru ca mai apoi să mă erijez în mare deținător de pământuri.

Eu sunt ungur si sunt mandru de istoria natiunii mele.Si nu am treaba cu lte natii.Cam aici este diferenta intre mine si cei ca tine.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close