FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - ENERGETICIANUL 3-0

U Cluj - Energeticianul s-a jucat pe un gazon execrabil! Jucătorii s-au plâns după ce iarba a fost distrusă la Untold: "O situație penibilă"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat luni, 20 august 2018 10:50

U Cluj s-a impus pe teren propriu, 3-0 cu Energeticianul. "Dubla" lui Gavra și Giurgiu au adus victoria "șepcilor roșii" într-un meci care s-a jucat în condiții penibile, pe un gazon distrus de festivalul Untold.

Avem stadioane, nu și terenuri! După Arena Națională (București), "Ion Oblemenco" (Craiova), "Ilie Oană" (Ploiești) și "Marin Anastasovici" (Giurgiu), și Cluj Arena se confruntă cu aceeași problemă gravă. Derby-ul de ieri, dintre U Cluj și Energeticianul, s-a disputat mai mult pe pământ decât pe iarbă.

Festivalul Untold desfășurat în perioada 2-5 august a făcut ravagii, iar reprezentanții firmei Eco Garden, cea care se ocupă de gazonul de pe cel mai mare stadion din Ardeal, n-au reușit să facă nimic pentru ascunde dezastrul! Iarba era arsă, iar în multe zone lipsea cu desăvârșire.

Și jucătorii s-au plâns de condițiile execrabile în care s-a desfășurat partida: "N-am jucat nici în Liga 4 în astfel de condiții. E bătaie de joc... De două săptămâni nu s-a mai întâmplat nimic aici și n-au făcut absolut nimic. Râde lumea de noi, e o situație penibilă".

Rezultate Liga 2

screenshot 1

Clasament Liga 2 

 screenshot 2

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 August 2018, 13:36

Ca să vezi! Tot Dragnea-i de vină!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează