FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

U Cluj, meci suspect de blat: a avut 1-0, dar a pierdut cu 2-7 cu o echipă din Liga 3! Sume importante pariate pe rezultatul final

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 13:39

U Cluj, locul 13 din Liga 2, ar fi implicată într-un meci care este suspect de blat. 

Azi, echipa sub 19 ani a formației clujene a disputat un meci amical cu Arieșul Turda, locul 7 din Seria 5 a Ligii 3. Meciul s-a încheiat cu victoria celor din Turda, scor 2-7. 

Din informațiile GSP.RO, echipa de seniori a Universității Cluj trebuia să joace acest meci, dar cei din conducerea clubului au decis marți să trimită juniorii. 

Meciul era programat la ora 12:00, dar conducerea a mutat meciul la 11:00. În plus, pe pagina de Facebook a clujenilor era anunțat faptul că „Adrian Falub îi va urmări la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în Ungaria, contra celor de la Debreceni VSC”. 

U Cluj a trimis în teren echipa sub 19 ani, iar pe bancă a stat antrenorul acesteia. Adrian Falub a fost în tribună! 

Echipa de start U Cluj: Bledea - Mureșan Alexandru, Vomir, Pop - Ilieș, Llamas, Roșca, Țica - Meșter - Forna, Cucoș 
 

U Cluj a deschis scorul, Arieșul a întors meciul 

Din informațiile GSP.RO, în lumea pariurilor au apărut informații că meciul a fost aranjat pentru pariuri. Astfel, s-ar fi pariat sume semnificative pe victoria echipei din Liga 3. 

Arieșul Turda s-a impus cu 7-2, deși clujenii au deschis scorul. „U” a marcat în minutul 5, dar scorul la pauză a fost 1-2. În repriza a doua, cei din Turda au punctat de 5 ori la rând, iar clujenii au închis tabela. 

Pariuri după 9 minute de la start 

GSP.RO a intrat în posesia a doua bilete pariate la o agenție din Turda.  

U Cluj, meci suspect de blat: a avut 1-0, dar a pierdut cu 2-7 cu o echipă din Liga 3! Sume importante pariate pe rezultatul final

Pariurile au fost făcute live, la ora 11:09, la 9 minute după startul meciului. Ambele pariuri au fost pe victoria celor din Turda și  făcute când „U” avea 1-0. 

Sumele mizate au fost 50 de lei și 200 de lei, iar câștigul total a fost de 2.967 de lei. Totuși, din informațiile Gazetei Sporturilor, s-au mizat sume mai mari pe victoria Arieșului Turda. 

Încă un amical suspect 

Pe 18 ianuarie, U Cluj a jucat un meci în Ungaria, cu Debrecen, pierdut cu 1-5.  

U Cluj (prima repriză): Dur-Bozoancă – Inacio, Mureşan, Telcean, Neciu – Dican, Barbu – Ştefănescu, Goga, Mailat – Gavra 

U Cluj: (repriza secundă): Gorcea – Takacs, Telcean (60, Paşcalău), Mureşan (60, Vomir), Taub – Penescu, Văsălie – Pop,Mihalcea, Pîrvulescu – Coman 

Clujenii au condus cu 1-0, grație golului marcat de Bogdan Barbu, în minutul 35. Ungurii au egalat în minutul 43, iar după pauză au marcat în minutele 60 și 78, prin Bodi, din penalty.  Golul de 4-1 a venit în minutul 85, după un lob de la mijlocul terenului, iar în minutul 89, Coman a marcat în proprie poartă, așa cum arată site-ul clujenilor. 

„Următorul meci amical al iernii şi primul la Cluj-Napoca este programat miercuri, 22 ianuarie, la ora 12:00, pe terenul sintetic din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” (“Babeş”), contra formaţiei Sticla Arieşul Turda”
site-ul echipei U Cluj

Debrecen, coșmarul lui Daniel Stanciu 

Daniel Stanciu,  directorul executiv de la Universitatea Cluj, se află la al doilea amical în care echipa lui e umilită de Debrecen. În 2015, Dinamo, la care activa Stanciu, a fost învinsă clar de Debrecen, 0-6. La fel ca și meciul Debrecen - U Cluj, și partida Dinamo - Debrecen a fost organizată de Daniel Stanciu. 

Surse GSP susțin că în 2015 Stanciu a insistat ca Dinamo să aibă un meci de pregătire cu echipa din Ungaria și chiar l-a adus la meci pe finanțatorul Ionuț Negoiță.

Citește și:

Transfer de la campioană » Rapid încearcă să-l aducă pe portarul Ionuț Rus: „Așteptăm răspunsul lui Dan Petrescu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO: www.facebook.com/FCUCluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
2825293290865314
Adrian Gabriel  •  22 Ianuarie 2020, 19:15

La denigrare sunteti primii..Ca va mai place sa ***..Celor de la U le-as sugera sa nu uite de drepturile de imagine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icostin66
icostin66  •  22 Ianuarie 2020, 16:02

...:)...Prostanilor, oare v-ati gandit ca cei care au pariat la 10 minute dupa inceputul meciului a facut asta DUPA ce a vazut faptul ca ''U'' a venit sa joace cu juniorii?! Oare DE CE exista pariuri LIVE?! Nu pentru a paria dupa ce a inceput evenimentul si tu ai aproape toate datele?! DE CE se pariaza pe meciuri amicale?! Daca ar durea prostia...

189254898748309
Claude SH  •  22 Ianuarie 2020, 15:54

Nici nu are rost sa discutam. Nu cred ca Liga sau FRF va lua masuri? U Cluj își atrage antipatia propriilor suporteri.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează