FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

U Cluj, negocieri cu Libor Kozak, fost golgeter în Europa League » Livorno și-a dat acordul pentru transfer

Libor Kozak
Libor Kozak

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 18:05

U Cluj, locul 4 din Liga 2, a încercat să dea lovitura pe piața transferurilor și să-l aducă pe atacantul ceh Libor Kozak, 29 de ani, de la Livorno.

Bogdan Lobonț, antrenorul Universității Cluj, a negociat cu italienii pentru Libor Kozak, anunță jurnalistul Gianluca DiMarzio. Deși Livorno a acceptat să-l dea, vârful cu 11 meciuri în Serie B în acest sezon, a refuzat să vină în România.

kozak

„Noi, ca țară, avem un handicap”

Ioan Ovidiu Sabău, oficialul clujenilor, a explicat de ce transferul nu s-a realizat.

„Am discutat cu directorul sportiv de la Livorno și ne-am înțeles cu clubul. Din păcate, nu am reușit să-l convingem pe jucător să vină. Noi, ca țară, avem acest handicap de neseriozitate, că nu se dau banii și că nu sunt condiții. În urmă cu o săptămână, speram că va accepta. Aseară am primit refuzul său. Ne-ar fi ajutat foarte mult, inclusiv de anul viitor. Dacă eram în Liga 1 era altceva. Cred că am fi reușit să-l aducem”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru actualdecluj.ro.

Golgeter în Europa League

Libor Kozak este un nume important în fotbalul italian. Cehul a fost cumpărat de Lazio în 2008 și a jucat 80 de meciuri pentru romani, marcând 22 de goluri. În sezonul 2012-2013, Kozak a fost golgeterul Europa League, reușind 10 goluri. De-a lungul carierei, a mai jucat la Brescia, Bari, Livorno și Aston Vila. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează