FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

U CLUJ - PETROLUL // Sabău își laudă adversara înaintea marelui meci: "Un astfel de public merită echipă în Liga 1"

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 17:42

Clasamentul în Liga 2 este controlat, după șapte etape, de Academica Clinceni și Sportul Snagov, două formații care nu sunt creditate, încă, cu prima șansă la promovare.

Universitatea Cluj și Petrolul se bucură, în continuare, de statutul de formații favorite la avansarea către prima scenă fotbalistică a țării.

Cele două echipe se întâlnesc duminică seara, la Cluj, de la ora 18.00, în derby-ul primei părți a campionatului.

Managerul general al ”șepcilor roșii”, Ovidiu Ioan Sabău și Aurelian Babuțan, membru în conducerea clujenilor, au fost prezenți pe stadionul "Ilie Oană" la partida pe care Petrolul a câștigat-o în prelungiri, 2-0, cu ASU Poli Timișoara.

Un astfel de public și stadion merită, clar, o echipă în prima ligă. Sper ca Universitatea și Petrolul să fie cele două echipe care vor promova la finalul campionatului”, a spus Sabău la plecarea de pe stadionul ploieștean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează