FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

OFICIAL U Cluj, transfer pentru promovarea în Liga 1! Fostul jucător al lui Dinamo a semnat

Andrei Blejdea a semnat cu U Cluj // foto: Imago
Andrei Blejdea a semnat cu U Cluj // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 19:01 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 19:17

U Cluj a anunțat astăzi transferul lui Andrei Blejdea (24 de ani), mijlocaș de bandă care a evoluat pentru Dinamo în prima jumătate a anului.

U Cluj se întărește serios pentru a ataca promovarea în Liga 1 la capătul sezonului viitor. Ultimul fotbalist care s-a alăturat oficial echipei antrenate de Erik Lincar este Andrei Blejdea, mijlocaș cu profil ofensiv, utilizat cu precădere în stânga atacului.

Andrei Blejdea a semnat cu U Cluj după despărțirea de Dinamo

La Dinamo, Blejdea a adunat 12 meciuri, în care nu a contribuit decisiv la vreun gol.

În urmă cu o zi, ardelenii au anunțat și transferul fundașului central Denis Ispas, ultima dată jucătorul celor de la FCU Craiova. Înainte de a jucat la FCU, Ispas a evoluat la Turris, Farul, Dunărea Călărași, Viitorul Tg. Jiu și Chindia.

U Cluj, transfer pentru promovarea în Liga 1! Fostul jucător al lui Dinamo a semnat
Andrei Blejdea, transferat de U Cluj // foto: Facebook

Erik Lincar a reconstruit U Cluj

U Cluj a început o nouă experiență, sub comanda lui Erik Lincar, secondat de Viorel Domocoș, obiectivul fiind promovarea în Liga 1, după doi ani ratați.

Ardelenii au renunțat la o echipă întreagă, 12 fotbaliști s-au despărțit de club, alți 7 jucători sosind la Cluj Napoca, dintre care patru, Mitrea, Tescan, Voinea și Balgiu, foști elevi ai lui Lincar la Turris. Plus ex-dinamovistul Andrei Blejdea.

„Eu consider că prin transferurile pe care le vom face, vom ridica standardul la nivelul la care să ne permită să promovăm la Liga 1.

Este adevărat că la finalul sezonului, multor jucători le-a expirat contractul, unii au preferat să aleagă alte destinații, cu alții încă mai suntem, poate, în negocieri, dar trenează din anumite motive. Dar, în același timp, noi încercăm să ne mișcăm și să transferăm jucători și în următoarele zile", a spus Erik Lincar.

„Sunt mulți jucători cu care am colaborat, dar pe mine mă interesează mai mult jucătorul care poate să mă ajute cu adevărat să promovez la Liga 1.

Este adevărat că important va fi grupul, spiritul pe care îl vom avea și zic eu că facem pași importanți în acest sens. Noi încercăm să formăm un lot de 26 de jucători, incluzând și portarii. Este adevărat că mai trebuie să mai completăm lotul.

Chiar avem, și am avut sub observație și în ultimele trei jocuri la U19, pe copiii pe care îi avem în pepiniera noastră. O săptămână, chiar opt zile, îi vom ține în lot și îi vom urmări îndeaproape", a mai declarat Lincar.

VIDEO. De ce nu a reușit Erik Lincar la Panathinaikos și care a fost motivul pentru care a părăsit Steaua

Mai multe știri din Liga 2:

Ilie Dumitrescu vrea explicații, după ce a aflat că Steaua încă nu poate promova: „Să ne spună cineva ce se întâmplă”

Poli Iași are un nou antrenor! Antrenorul confirmă GSP: „Miercuri, reunirea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Iulie 2021, 10:07

Ii sugerez lui BLAG sa asigure echipa de Fotbal U Cluj la un asigurator din piata ...sa lase echipa pe mana specialistilor ( recomand Generali, Aliantz, etc...) sa le ofere protectie pe timpul meciurilor si in afara lor si el sa se ocupe de managment si Relatiile cu presa pe care le stapaneste bine ! Poate ii trasmit cei care citesc acest articol! Investitie minima,--- efecte si beneficii maxime ! haide U !!!

fibra
fibra  •  21 Iunie 2021, 08:44

Unii fabuleaza ca avem jucatori de valoare.Fata de cine,de Andorra, San Marino,Gibraltar? E posibil.Cum sa spui ca daca a venit Blejdea "transfer pentru promovarea in Liga I."Toate echipele se "intaresc" si valoarea campionatelor noastre scade dramatic.

remarque
remarque  •  20 Iunie 2021, 23:24

Chestia cu reconstructia e o aiureala. Intai e demolarea. Dar sa zicem ca stie tripleta Blag, Giurgiu, Lincar ce face. Sa-i lasam sa ne arate ca sunt priceputi, ca stiu meserie, ca au principii si ca pot obtine rezultate. Deocamdata sunt povesti. Putin convingatoare in opinia mea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close