FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

U Craiova n-are echipă de seniori, dar are viitor » La Craiova se pun bazele unui super-centru pentru juniori

Suporterii olteni speră ca la Craiova să apară o nouă echipă care să se bată din nou cu Dinamo sau Steaua
Suporterii olteni speră ca la Craiova să apară o nouă echipă care să se bată din nou cu Dinamo sau Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 21:16

Din cauza dezafilierii clubului Universitatea Craiova, centrul de copii şi juniori, finanţat de Consiliul Judeţean Dolj este în pericol de a fi desfiinţat.

Centrul a apărut în 2003 şi a avut ca  unic scop producerea de talente pentru echipa mare a Universităţii.

"Prin statut, încă de la înfiinţare, s-a stabilit că Centrul de copii şi juniori pune la dispoziţia «U» Craiova, gratuit, toţi aceşti tineri, iar de-a lungul timpului conducerea Ştiinţei a luat orice talent care a fost şlefuit aici şi l-a pus în valoare mai departe.

Acest vârtej care s-a produs şi care a atras Universitatea Craiova în adâncuri ne trage şi pe noi, CJ Dolj şi Centrul de copii şi juniori. Pentru că noi am fost creaţi să pregătim talente pentru U Craiova", a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, conform cotidianului Ediţie Specială.

Un plan de salvare a tinerelor talente din Oltenia este deja stabilit. Autorităţile din Craiova au pus bazele unui proiect de investiţii într-un centru de pregătire pentru copii şi juniori. Cheltuielile se vor ridica la aproximativ 3 milioane de euro şi ar fi unul dintre cele mai moderne din România.

Conform proiectului, noua bază sportivă pentru pregătirea juniorilor va fi construită pe unul dintre terenurile din zona aeroportului. Ar dispune de două terenuri de fotbal, unul natural, cu iarbă, şi unul artificial, birouri, săli de body-building, clădire de birouri şi vestiare, nocturnă, toate conform standardelor UEFA.

Dacă pentru copii şi juniori viitorul sună bine la Craiova, fanii olteni nu ştiu încă dacă vor avea o echipă de seniori care să revină în prim-planul Ligii 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
bazoooka
bazoooka  •  09 August 2011, 11:45

Viitorul Craiovei suna bine !

vladymax
vladymax  •  09 August 2011, 08:43

Blestemat sa fii toata viata Mitichelu pentru raul pe care l-ai facut!!!

viorescu
viorescu  •  09 August 2011, 07:48

Ce tot ii dati cu centrul asta? Pot sa stiu si eu, din 2003 si pina azi, citi jucatori a dat acest centru la echipa mare? Sincer nu stiu cine ar putea proveni de la acest centru. Oricum este o anomalie, o alta monstruozitate locala. Auzi CJ creste jucatori gratis!! Cel mai probabil se va desfiinta daca dispare obiectul declarat al muncii, nu?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează