FOTBAL  »  LIGA 2  »  EXCLUDERE

ULTIMA ORĂ Decizie drastică luată de Comisia de Disciplină: echipă exclusă în timpul competiției!

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 15:01

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis în cadrul ședinței de astăzi excluderea echipei Șoimii Pâncota din Liga a doua.

Conform hotărârii publicate pe site-ul oficial al Federației, decizia a fost luată după ce echipa de juniori U17 a fost exclusă din Campionatul Național de Juniori B din cauza mai multor neprezentări la meciurile din competiție.

Astfel, Șoimii Pâncota nu mai îndeplinește condițiile de participare în Liga a doua, pentru că divizionarele secunde sunt obligate să participe în competițiile de juniori B.

"Șoimii Pâncota este sancționată cu retrogradarea în ultima categorie competițională organizată de Asociația Județeană de Fotbal pe teritoriul căreia clubul își are sediul", se arată în comunicatul de pe site-ul FRF.

Arădenii ocupau ultimul loc în clasamentul Ligii a doua, cu un singur punct după 13 meciuri și cu un golaveraj incredibil: 90 de goluri primite și doar unul marcat. În urma deciziei de astăzi, toate rezultatele celor de la Pâncota vor fi anulate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
khal_37
khal_37  •  28 Octombrie 2016, 17:51
Postat de eugen76_pan pe 28 Octombrie 2016, 16:31

si botosani e echipa caselor de pariuri

toate echipele finantate din bani publici insclusiv csu si blatista 1948 s.a. cea care a furat statul cu peste 17 milioane de euro sa se desfiinteze. ,,Important de retinut este si faptul ca oricine poate sezisa organele de control ale Uniunii Europene, in caz ca un club primeste finantari de la stat. Sanctiunea pentru incalcarea dispozitiilor art. 107 de catre o autoritate publica (locala, judeteana sau nationala), este reprezentata de obligatia de a rambursa sumele acordate.''

dubluv
dubluv  •  28 Octombrie 2016, 17:30

cu cine au facut astia egal?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Octombrie 2016, 16:31

decizia are o cauza simpla : aceasta echipa evolua in al doilea esalon valoric al unui campionat dintr-o tara destul de mare a europei, cu ceva traditie si pretentii in futbol. dar dupa nici 12 meciuri avea 1 gol marcat si vreo 100 primite. in ritmul asta era foarte posibil ca echipa exclusa sa ajunga la 0 p, 3 goluri marcate si 300 primite. asta era un record inegalabil, cu direct entrance in cartea recordurilor si fara sperante din partea vreunui 'rival'. asta ar fi dovedit europei futbolistice care este de fapt adevarata fata a futbolului romanesc : un futbol arhaic, incredibil de slab valoric si financiar, un futbol insolvent si mai sarac decat saracii favelelor, un futbol mafiot si corupt profund, un futbol nevolnic, bazat pe pile, cancanuri, scandaluri si intrigi radio-sant, preaslavit si preamarit de o presa la fel de jalnica. asa ca, soimii pancota a fost exclusa la primul motiv legal gasit, caci aceasta biata echipa refuza cu incapatanare si demnitate sa se retraga singura si isi ducea crucea sportiva, jucand si in 9 si in 10 oameni, din lipsa de bani si lot. felicitari, domnilor tolontanisti, un nou caz de crima sportiva a fost rezolvat cu brio !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează