FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONFLICT

Un fost campion al României, dat afară de club după o distracție nocturnă alături de 3 coechipieri!

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 09:00

Branko Grahovac, Mădălin Ciucă, Alin Buleică și Sorin Strătilă par să fi terminat definitiv capitolul UTA! Cei patru au participat la o petrecere care s-a întins mult în noapte, peste ora permisă de regulamentul de ordine interioară. Conducerea echipei a aflat și i-a chemat la raport pe fotbaliști.

Dacă portarul Grahovac (34 de ani) a ajuns deja la un acord pentru rezilierea contractului cu arădenii, ceilalți trei trag de timp și speră să fie iertați. Însă oficialii arădeni nici nu vor să audă și i-au exilat pe aceștia în Liga 4, la echipa a doua.

182de meciuri în Liga 1 are Grahovac, la Oțelul și Poli Iași. Portarul a ieșit campion cu gălățenii în 2010

Mai mult, clubul le-a propus plata salariilor pe septembrie și octombrie pentru reziliere, dar cei trei au refuzat din nou, preferând să se antreneze și să joace în L4. "După îndeplinirea formalităţilor procedurale, cei trei jucători vor fi sancţionaţi disciplinar", se arată într-un comunicat al arădenilor.

Antrenorul Cristi Todea a comentat și el abaterea disciplinară a jucătorilor săi: "Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de întorsătură, deși eu le-am spus tuturor fotbaliștilor să fie atenți cu ieșirile în oraș și respectarea programului, căci la Arad astfel de lucruri mereu au fost taxate. Personal, îmi pare rău că s-a ajuns aici, căci, din punct de vedere profesional, nu am avut ce să le reproșez respectivilor jucători". 

"Este o chestiune a neputinței pe care o discutăm și noi, antrenorii, în vestiar. Într-adevăr, e un aspect important acela ca în momentele grele să existe doi-trei jucători care tragă puțin echipa după ei, iar asta ne cam lipsește nouă"Cristi Todea, antrenor UTA

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează