FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Un fost internațional român a preluat o echipă din Liga a 2-a! Anunță deja plecarea unui jucător la o formație din play-off-ul Ligii 1

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2017 15:42

Paul Codrea este antrenorul care va conduce, în retur, echipa Ripensia Timișoara în campionatul eșalonului secund.

"Sunt un antrenor tânăr care se alătură unui grup entuziast, de aceea Riopensia m-a convins ușor. Mă bucur că am făcut acest pas spre eșalonul secund într-un fotbal care începe să conteze la acest nivel. Sper să facem lucruri bune împreună", a spus Codrea.

Chiar dacă lupta în returul eșalonului secund va fi un aspră, Codrea nu s-ar opune unui transfer al golgeterului Mediop la Viitorul Constanța. "Eu zic că el merită să facă pasul către primul eșalon dacă cele două cluburi se vor înțelege. Deja ne stoarcem mințile să găsim un alt jucător de atac care să completeze locul lui Mediop”, a completat Paul Codrea.

Timișorenii vor începe pregătirile pe plan local și le vor continua, cel mai probabil, cu un cantonament în Serbia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close