FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Un fotbalist din România va fi coleg cu Aubameyang și Lemina » Scrisoarea surpriză primită de la Jose Antonio Camacho

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 18:39

Gaetan Michel Missi Mezu (21 de ani), atacantul Dunării Călărași, a fost convocat în lotul naționalei Gabonului pentru Cupa Regelui Thailandei.

Gaetan Michel Missi Mezu a fost convocat de spaniolul Jose Antonio Camacho în lotul reprezentativei din Gabon pentru Cupa Regelui Thailandei. Competiția se desfășoară în perioada 22 -25 martie.

Fotbalistul liderului din Liga a 2-a va împărți vestiarul cu nume importante ale fotbalului mondial, printre care Pierre Americk Aubameyang sau Mario Lemina.

Gabon va juca în semifinalele competiției pe 22 martie, împotriva țării gazdă. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Slovacia și Emiratele Arabe Unite.

4 goluri
și 5 pase decisive a marcat Missi Mezu în 16 partide disputate pentru Dunărea în acest sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează