FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

Un nou stadion modern se va construi din bani publici lângă București!

FOTO: .europlan-online.de
FOTO: .europlan-online.de

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 11:07

Valeriu Răchită, antrenorul celor de la Sportul Snagov, a dezvăluit că echipa sa va avea un stadion nou, făcut din bani publici.

"Primăria a obținut acordul pentru a se face un nou stadion. Îl va face CNI (n.r. Compania Națională de Investiții). Este bine că va exista un alt stadion între București și Ploiești.

Este păcat să nu fie la Snagov un stadion modern, care să poată fi folosit și de loturile naționale. Cred că se va face începând cu anul viitor", a spus Răchită, antrenorul echipei de pe locul 10 din Liga a 2-a, la TV Digi Sport.

Stadionul din Snagov a fost inaugurat în 1997 și are o capacitate de 2.000 de locuri.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (13)
onduku
onduku  •  16 Octombrie 2017, 19:20
Postat de cpt.ahab pe 16 Octombrie 2017, 14:19

Bineinteles! Era un comentariu ironic. La noi, echipele de traditie si cu expunere n-au stadioane, in schimb sunt construite altele pentru echipe din ligi inferioare.

Asta pentru ca proiectele de la Snagov sau Lipova au fost aprobate. Fiecare primar trebuie sa ceara la CNI acesti bani. E ca si cu fondurile europene. Dar ei nu sunt interesati si de sport.

onduku
onduku  •  16 Octombrie 2017, 19:18
Postat de cpt.ahab pe 16 Octombrie 2017, 12:11

E pacat. Sunt atatea localitati in care se pot construi stadioane din bani publici, localitati in care activeaza echipe de traditie, cu palmares si suporteri, precum Tunari, Stefanesti, Mogosoaia, Domnesti, Chitila! La urma urmei, se construieste stadion in Alexandria, unde activeaza echipa din liga I FC Guvernu Dragnea, de ce sa nu se construiasca si in alte parti?!

Se face stadion de 2000 de locuri tot intr-o localitate similara din judetul Arad, statiunea Lipova. Romania trebuie sa isi refaca instractura, comunistii au construit stadion si in Snagov. Pe acelasi principiu, fiecare oras din Romania trebuie sa beneficieze de o arena sportiva mica.

onduku
onduku  •  16 Octombrie 2017, 19:16

Pai nu din bani publici ar trebui sa se faca? :)))))) Franta cum credeti ca a gazduit Euro? :)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează