FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL

Un președinte de club din liga a doua e în comă! "Părea o gripă puternică. A suferit un atac cerebral"

Bogdan Medrea (cu fața) / foto: csmrmvl.ro
Bogdan Medrea (cu fața) / foto: csmrmvl.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 21:05

Conducătorul unei echipe de liga a doua din România se bate pentru viața lui.

Bogdan Medrea, 44 ani, președinte la CSM Rm. Vîlcea, este internat în stare critică într-un spital din București, fiind în comă indusă.

Conform portalului saptamana.net, totul ar fi pornit de la o gripă puternică, care s-a agravat, iar președintele echipei ar fi ajuns în starea actuală după un edem pulmonar urmat de atac cerebral.

Conform sursei citate, Medrea se află în spital de o săptămînă.

"Fii tare, Bogdan! Dumnezeu să te ocrotească!", a postat, pe pagina sa de Facebook, arbitrul vîlcean Adrian Comănescu.

Clubul din Zăvoi a primit o veste cumplită zilele trecute, cînd fostul căpitan al juniorilor A, Gabriel Rizea, s-a stins la doar 20 de ani. Acesta abandonase cariera de fotbalist și plecase în Germania, unde și-a pierdut viața în somn, fără ca motivul să fie elucidat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  22 Ianuarie 2016, 12:32

La 40 de ani sa faci edem pulmonar, dupa o viroza, apoi accident cerebral e groaznic, viitorul, cel putin cel pe termen scurt, este sumbru. O lovitura pentru club, care spera sa poata lupta pentru promovare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează