FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Unii exil, alţii poze » CS Universitatea a făcut şedinţă foto pe Ion Oblemenco. FC U aşteaptă să fie reprimită pe stadion

Ferfelea a fost MVP-ul primelor două victorii ale CS U, înscriind două goluri și oferind o pasă decisivă // Foto: csuc.ro
Ferfelea a fost MVP-ul primelor două victorii ale CS U, înscriind două goluri și oferind o pasă decisivă // Foto: csuc.ro

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 20:29

FC Universitatea aşteaptă executorul judecătoresc spre a putea reintra pe stadionul ”Ion Oblemenco”, în timp ce CS Universitatea a făcut ieri shooting şi un amical în complex.

Ştiinţa lui Mititelu şi-a cîştigat, în instanţă, dreptul de a reveni pe stadionul " Ion Oblemenco", după decizia Tribunalului Dolj, însă nu poate încă să se pregătească pe legendara arenă.

"Pînă nu există un executor judecătoresc, un act care să ateste decizia tribunalului, echipa nu poate intra pe stadion. Acest document ar trebui să vină în termen de maximum 15 zile. Oricum, după ce va sosi, în mod normal, doar noi ne vom pregăti şi vom juca pe «Central», e cei de la CS U trebuie să plece", afirmă oficialii clubului lui Mititelu. Formaţia antrenată de Napoli se pregăteşte în continuare pe stadionul Depou din Bănie.

Au şi ei un Bale al lor
În schimb, CraiOlguţa a făcut ieri un shooting pe "Central", după care, pe unul din stadioanele complexului, a bifat un amical cu Progresul Segarcea, scor 9-2, goluri Bale (3), Dragalina (2), Gorovei, Cîju, Gîrloi şi Popescu (autogol).

Atacantul nigerian Sunday Bale, 22 de ani, a susţinut probe de joc, după ce-a fost refuzat, săptămîna trecută, de Dinamo II. În şedinţa foto, fotbaliştii lui Stîngă au prezentat echipamentul oficial al sezonului în curs, iar pozele şi posterele se vor găsi în magazinul oficial al grupării, ce va fi deschis în curînd.

Geolgău şi Ungureanu, prezentaţi azi
Doi foşti componenţi ai Craiovei Maxima, Ion Geolgău şi Nicolae Ungureanu, vor fi numiţi de azi în staff-ul administrativ al CS Universitatea, urmînd a se stabili exact ce vor face.

Geolgău trebuia să-şi rezilieze ieri acordul cu FC Olt, unde era preşedinte, şi va fi director sportiv în locul lui Zeno Bundea, care s-a despărţit deja de Ştiinţa Olguţei. Iar Ungureanu va fi unul dintre scouterii CS U.

"Aşteptam de foarte mult timp să primim vestea că vom reveni în casa noastră. Aş veni în fiecare zi la antrenamente pe jos, pe «Ion Oblemenco»" (Robert Săceanu, mijlocaş FC U Craiova)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
adrian008
adrian008  •  17 Octombrie 2013, 13:43
Postat de goos pe 17 Octombrie 2013, 09:54

Sentinta obtinuta de groparul boovean e impotriva unei entitati (primaria) care nici macar nu e proprietarul stadionului. Actualul proprietar este CNI (Compania Nationala de Investitii) care va face demolarea si reconstructia stadionului. Deci milogii booveanului doar viseaza ca vor fi primiti pe stadion.

si inca ceva juridic cum te-am invatat data trecuta.instanta nu primeste o plangere impotriva unei entitati care nu este proprietar.tu crezi ca se judeca asa dupa ureche?daca primaria nu era proprietar instanta constata ca procesul nu are scop.intelegi?baga la cap.nici o instanta nu judeca daca nu are patalamale la mana.crezi ca primaria nu a incercat sa se apere in proces cu minciuna asta.s-au cerut acte si sentinta e cea pe care o cunosti.in plus daca primaria nu ii da banuti la mititelu si darama stadionul e caz de parnaie.e vorba de 3 mil de euro.dar ce va faceti fratilor ca bugetul clonei este de 2 mil?daca mai da primaria 3 mil se va iesi la greu in strada.5 mil pt. o echipa de B pe an

adrian008
adrian008  •  17 Octombrie 2013, 13:34
Postat de goos pe 17 Octombrie 2013, 09:54

Sentinta obtinuta de groparul boovean e impotriva unei entitati (primaria) care nici macar nu e proprietarul stadionului. Actualul proprietar este CNI (Compania Nationala de Investitii) care va face demolarea si reconstructia stadionului. Deci milogii booveanului doar viseaza ca vor fi primiti pe stadion.

umflatule CNI are dreptul de folosire in vederea modernizarii.proprietar este tot primaria Craiova.iar scrii tampenii.au fost o gramada de link-uri cu chestia asta.deci tu cu ovidiu_3003 ori sunteti cre..tini ori platiti ori rau intentionati.eu daca as fi platit nu as sustine idi..otenii ca ma fac de minune.crede lumea acelasi lucru si despre mine.rezulta ca sunteti una din celelalte variante.mai grav:)))

darkdark
darkdark  •  17 Octombrie 2013, 12:05
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Octombrie 2013, 11:56

...sarantocii vor pe stadion ...ca sa ne arate ce ? niste jucatori ratati si neplatiti cu lunile ...deabia asteapta sa vanda meciuri ...

Continua sa fii penibil. Dar stai relaxat ca ne-a mai dat tatucul vostru Sandu inca patru etape de suspendare :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează