FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - CSA STEAUA 2-1

Unirea Dej - CSA Steaua 2-1 » „Militarii” suferă prima înfrângere în Liga 2

FOTO: Captură @Telekom Sport
FOTO: Captură @Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 17:00 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 17:24

CSA Steaua a ratat șansa de a urca pe primul loc în Liga 2. La Dej, „militarii” au fost învinși de Unirea, scor 1-2.

Prima înfrângere pentru CSA Steaua în acest sezon de Liga 2. Un meci început excelent pentru „militari” s-a încheiat rău, fără punct câștigat de echipa lui Daniel Oprița. Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 11, când Vasile Buhăescu a înscris cu un voleu spectaculos de la 10 metri de poartă.

Totul s-a rupt pentru Steaua în minutul 31, când căpitanul Valentin Bărbulescu a văzut cartonașul roșu pentru un fault comis din postura de ultim apărător. „Militarii” au rămas în avantaj până la pauză, dar nu au rezistat iureșului ofensiv al gazdelor și în a doua parte. 

La 8 minute de la reluarea jocului, Unirea Dej a egalat prin Radu Burdeț, care a deviat din zona punctului cu var, în urma unei lovituri libere executate de la 40 de metri de poartă. Ceva mai târziu, în minutul 71, Mircea Manole a dat lovitura cu o lovitură de cap de la 6 metri de poartă, profitând de marcajul larg al lui Wallace.

Gazdele au fost aproape și de golul 3, dar Cristian Chira a lovit bara transversală cu o lovitură de cap lobată.

CSA Steaua, pe 2 în Liga 2 

Steaua a încercat să urce liniile până la final, în căutarea golului egalizator, dar acesta nu a venit. Roș-albaștrii rămân pe locul 2, cu 13 puncte, 3 sub liderul Concordia Chiajna. Unirea Dej urcă pe locul 10, având 8 puncte după 6 etape.

Unirea Dej – CSA Steaua 2-1

min. 83: Bară Unirea Dej! Cristian Chira reia o centrare cu capul, iar balonul lovește bara transversală.
min. 71: Gol Unirea Dej, 2-1: Mircea Manole reia cu capul din 6 metri, profitând de marcajul larg al lui Wallace. Centrarea ideală i-a aparținut lui Denis Roș, cel care a pasat decisiv și la prima reușită.
min. 64: Mihăescu a cerut penalty, pentru o lovitură primită cu piciorul în abdomen. „Centralul” Szabolcs Kovacs a ezitat câteva secunde, apoi a dictat fault în atac. În cădere, mijlocașul Stelei se prăbușise peste un adversar.
min. 53, Gol Unirea Dej, 1-1: Radu Burdeț egalează cu o deviere din zona punctului cu var, după o lovitură liberă executată inteligent, de la 40 de metri, lateral stânga.
A început partea secundă!

S-a terminat prima repriză. Steaua conduce cu 1-0. 
min. 31: Valentin Bărbulescu, căpitanul Stelei, vede cartonașul roșu pentru un fault comis din postură de ultim apărător.
min. 25: Acțiune periculoasă a lui Alexandru Pop, în flancul stâng al atacului gazdelor. Pasa, trimisă la întâlnire, în fața porții, nu ajunge la niciun coechipier.
min. 11, gol Steaua, 0-1: Vasile Buhăescu a înscris cu un voleu spectaculos din 10 metri, după o recentrare a lui Beța.

Partida a început într-o atmosferă superbă creată de fanii celor două formații. Gazdele au afișat un mesaj imens: „Într-un oraș în care sportul moare / Sunteți singura pată de culoare”. De cealaltă parte, ultrașii steliști au aprins mai multe torțe și fumigene. 

Unirea Dej – CSA Steaua, echipe de start:

Unirea Dej: Răilean – Roș, Lereli, Budeț, Rus – Pop, Cătinean, Militaru – Manole, Pop, Frăsineanu
Rezerve: Chindriș, Blaj, Pop, Papp, Chira, Meszaroș, Popescu, Cocian, Bogdan
Antrenor:  Dragoș Militaru

CSA Steaua: Bălbărau – Oroian, Wallace, Beța, A. Ilie- Răsdan, Băjenaru, Bărbulescu, Neacșu – Enceanu, Buhăescu
Rezerve: Iancu, Gherghiceanu, Huiban, Mihăescu, Zaharia, Donose, Pacione, Drăghici, Bactăr
Antrenor: Daniel Oprița

Citește și: 

Mihai Stoichiță, dat pe spate de un fotbalist din Liga 1: „Chiar l-am sunat pe Gică Hagi”

XCLUSIV Un canal TV generalist va transmite meciuri din Liga 1 » Situație incredibilă: 4 posturi vor difuza același joc simultan!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
bingobango2017
bingobango2017  •  12 Septembrie 2021, 09:25
Postat de 1947___forumer pe 11 Septembrie 2021, 22:18

Ti s-a parut ca a avut Steaua galben azi, prostule? Echipamentul galben va fi purtat doar daca echipa gazda va avea echipament predominant rosu sau albastru. Echipa aia a celor de la rapid 2 de unde ai scos-o, Pino? Dar minciuna cu Laca injurat? Arata imaginile, taranusule! Daca nu poti pune link, da exact cum se ajunge la video: scrii X pe aplicatia Y si e al Z-lea video de sus in jos. Hai, astept, si mai repede! Tii cu clona Faci Ca Sfantul Becali 2003 de langa Centura Bucurestiului, eu cu Steaua. Plangi in liniste, ok?

Mai taci naiba din gura ba ofticatule ..... clona este CSA steaua 2017. Unde a fost intre 1998 si 2017 ? A dormit ? Ai habar ca Talpan era in loja oficiala la FCSB inainte de 2017 ? De ce oare, daca nu era Steaua adevarata ?

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  12 Septembrie 2021, 02:50

Bravo deju, super Dej, trage ți tare sa rămâne ți în B, echipa frumoasa

1947___forumer
1947___forumer  •  11 Septembrie 2021, 22:21
Postat de planetfun pe 11 Septembrie 2021, 21:55

Chiar ma gandeam cand ai avut timp sa strangi meciuri cu steaua. Din 2017 pana acum...

Si in anii '90 am prins ceva meciuri bune, stai linistit, bai behehe! Apropo, Steaua nu e doar la fotbal, dar e greu pt un provincial sa stie asta.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează