FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO//EXCLUSIV O fostă glorie dinamovistă avertizează înaintea partidei cu Unirea Dej: „Noi ar trebui să facem asta”

Foto: Dinamo București
Foto: Dinamo București

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 12:16 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 12:37

Dinamo joacă astăzi, 2 aprilie, de la ora 16:00, în deplasare la Unirea Dej. Formația clujeană le-a oferit suporterilor alb-roșii 1500 de tichete.

Ionel Augustin (67 de ani) îi sfătuiește pe cei de la Dinamo să se motiveze suplimentar și să arate că pot câștiga fără probleme în fața unei formații mai slab cotate.

Un fotbalist crucial de la FCSB, OUT cu Sepsi + MM Stoica, păcăleală de 1 aprilie? „Gata, nu mai decide Becali totul”
FCSB
Un fotbalist crucial de la FCSB, OUT cu Sepsi + MM Stoica, păcăleală de 1 aprilie? „Gata, nu mai decide Becali totul”

Ionel Augustin: „Acasă se mobilizează foarte bine”

„Formația din Dej este foarte bună, dar nu prea cred că au pretenții să promoveze. Acolo sunt mulți jucători din zona Ardealului care sunt muncitori care aleargă și pun mari probleme. Când joacă acasă se mobilizează foarte bine cu toate echipele

Acum sunt hotărâți să-i bată pe cei de la Dinamo și se mobilizează suplimentar. Dinamo trebuie să se motiveze de 5-6 ori mai mult față de cei din Dej. Un campionat întotdeauna se câștigă cu echipele mici, mai slab cotate. Asta trebuie să facă și Dinamo, iar eu sunt convins că domnul Burcă va găsi metodele adecvate pentru această partidă”, a spus Ionel Augustin pentru GSP.ro.

Ovidiu Burcă: „Atunci n-am fost bine pregătiți ”

La plecarea spre Cluj-Napoca, Ovidiu Burcă a declarat că nu va ave aparte de o partidă facilă așa cum s-ar aștepta publicul pentru că formația din Cluj se organizează bine pe teren propriu.

„Mergem foarte încrezători la Dej. Va fi un meci dificil cu unul dintre cei mai bine organizați adversari din Liga a 2-a. Au un antrenor tânăr și foarte ambițios. În meciul din campionat s-au impus cu 3-2, dar atunci nu eram foarte bine pregătiți. De atunci echipa a realizat un progres și rămâne să demonstrăm asta pe teren”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și alte știri:

Omul pe care Mihai Stoica îl vede indispensabil la FCSB: „I-aș prelungi acum contractul”

Verdict categoric după Rapid - Farul! E scoasă din lupta la titlu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  02 Aprilie 2023, 13:38

Sigur meciul e greu. Dejul nu a ajuns întâmplător în play-off. Daca nu va câștiga va fi greu pentru Dinamo în continuare.

Catalynn_.._
Catalynn_.._  •  02 Aprilie 2023, 12:54

In Ghencea i-am bătut fără mari probleme, însă in singurul meci jucat la Dej, sezonul trecut, am luat bătaie! Au fost și elemente de natura subiectiva (deplasare lunga, cu autocarul, am jucat o ora in 10, terenul prost) dar adevarul e ca am pierdut pt ca am avut in fata un adversar puternic, hotărât, care a stat bine in teren și a reușit sa profite de punctele noastre slabe. In plus, când joaca cu Steaua sau Dinamo exista un fel de presiune pozitivă dacă ii putem spune așa, o echipa precum Unirea se mobilizează exemplar pt un astfel de meci. La Dej se câștiga rar și foarte greu, dinamoviștii nu vor avea deloc un meci facil azi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează