FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - GLORIA BUZĂU

Fază inexplicabilă în Liga 2: jucătorul cu peste 100 de meciuri în SuperLigă și-a îngropat echipa

Faultul lui Alexandru Greab // foto: captură DigiSport 1 +6   FOTO
Faultul lui Alexandru Greab // foto: captură DigiSport 1

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 13:11 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 13:17

Gest de neînțeles comis de portarul Alexandru Greab (31 de ani) în meciul dintre Unirea Dej și Gloria Buzău. Goalkeeperul cu peste 140 de meciuri la nivelul primei ligi a provocat un penalty stupid, după ce și-a lovit un adversar cu cotul în figură într-o fază care nu anunța nimic.

În minutul 40 al meciului de la Dej, gazdele au beneficiat de un corner. Un fotbalist al Unirii a reluat cu capul spre poarta lui Greab, portarul Gloriei a reținut balonul fără probleme, apoi s-a ridicat pentru a-și pune colegii pe contraatac.

Edi Iordănescu îi aduce în premieră la națională! Lotul României pentru meciurile cu Israel și Kosovo
EURO 2024
Edi Iordănescu îi aduce în premieră la națională! Lotul României pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Fază inexplicabilă în Unirea Dej - Gloria Buzău: Greab și-a îngropat echipa

Până acum, totul firesc. Ce a urmat este inexplicabil. Incomodat de Denis Golda, marcatorul golului de 1-0, care l-a șicanat astfel încât să nu repună mingea rapid, Greab a decis să-l lovească pe adversar cu brațul peste față, deși arbitrul era cu ochii pe ei!

+2 FOTO

„Centralul” Claudiu Gaitin nu a stat pe gânduri, a fluierat fault, a arătat spre punctul cu var și i-a acordat cartonașul galben portarului Gloriei, deși erau circumstanțe de cartonaș roșu! Lovitura a fost puternică, Greab l-a prins puțin și cu cotul.

Alexandru Piftor a transformat lovitura de pedeapsă și a dus scorul la 2-0. 

Cu siguranță, greșeala lui Greab este extrem de iritantă pentru antrenorul Andrei Prepeliță, cel care l-a adus la Gloria tocmai pentru un plus de maturitate și experiență. Greab a jucat peste 140 de meciuri la nivelul primei ligi, la Gaz Metan, FC Argeș, CS Mioveni și Concordia Chiajna.

Mai multe știri din Liga 2: 

A răbufnit după startul horror de sezon: „Suntem idioții de serviciu ai fotbalului românesc!” » Anunță măsuri drastice în club

Antrenorul și-a dat demisia imediat după eliminarea din Cupă! Șefii au rămas surprinși și n-au putut să-l întoarcă din drum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Andrei127
Andrei127  •  03 Septembrie 2023, 15:11

Si ca dupa si-a salvat echipa cu cateva interventii care puteau sa inchida meciul, de ce nu scrieti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează